Інгредієнти
- сіль
- 100 г відварених і очищених креветок
- гострий перчик – 1
- цибуля зелена
- 3 черешка селери
- 100 г свинини
- 150 мл рослинного масла
- 2 помідори
- гірчиця
- 3-4 гілочки свіжої петрушки
- цибуля ріпчаста великий
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Помідори вимити, розрізати навпіл і видалити насіння. Нарізати помідори і селеру тонкими смужками. Лук очистити, тонко нарізати півкільцями. Перець вимити, видалити насіння, дрібно нарізати. Крок 2
Свинину вимити, тонко нарізати. Розігріти в сковороді олію, обсмажити м'ясо, 4 хв. Додати гострий перець і креветки, готувати 2 хв. Крок 3
Скласти в салатницю селера, помідори, цибуля, свинину і креветки. Збити масло з гірчицею, додати подрібнену зелену цибулю і петрушку, посолити. Заправити салат.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!