ПРЯНІ відбивні з баранини

ПРЯНІ відбивні з баранини

Інгредієнти

  • тертий корінь імбиру – 2 ч. л.
  • яйця – 2 шт.
  • сіль, чорний мелений перець
  • насіння зіри – 1 ч. л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> відбивні з баранячої лопатки – 1 кг

  • гвоздика – 2 бутона
  • подрібнені зубчики часнику – 4 шт.
  • рослинне масло – 4 ст. л.
  • по щіпці мелених коріандру і кардамону

Покроковий рецепт приготування

крок 1

ПРЯНІ відбивні з баранини

Відбивні вимити, видалити жир. Зіру, гвоздику прогріти на сухій сковороді, 30 сек., Потім потовкти в ступці з коріандром і кардамоном. Продовжуючи розтирати, додати часник і імбир. Посолити і натерти цією сумішшю м'ясо. Крок 2

ПРЯНІ відбивні з баранини

Збити яйця у великій мисці. Розігріти в сотейнику масло, занурювати відбивні в яйце і обсмажувати по 6 хв. з кожного боку. Розкласти м'ясо по сервірувальним тарілках. Можна посипати зеленню і подати з картоплею-фрі, помідорами і часточками лимона.

0/5 (0 Reviews)