Інгредієнти
- 8 свинячих відбивних
- 3 зубчики часнику
- 1 склянку свіжого апельсинового соку
- 3 ст. л. оливкового масла
- 1 ст. л. крупномолотого чорного перцю
- 1 ч. л. меленого кумина
- сіль
Для соусу:
- 3 нектарина
- 1 зелений гострий перчик
- 0,5 цибулини
- 1 зубчик часнику
- 1 стакан курячого бульйону
- 2 ст. л. рідкого меду
- сік половини лимона
- 1 ч. л. тертого кореня імбиру
- 0,25 ч. Л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Часник очистити і роздавити. Змішати в мисці апельсиновий сік, масло, часник, кумін і перець. Крок 2
Відбивні вимити, обсушити і розкласти в один шар в неглибокій формі. Полити маринадом, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник мінімум на 2 год. Крок 3
Гострий перчик покласти на суху гарячу сковороду і обвуглити з усіх боків. Перекласти в пластиковий пакет на 5 хв. Потім очистити від шкірки, видалити насіння, м'якоть подрібнити. Крок 4
Нектарини вимити, обсушити, нарізати маленькими шматочками. Крок 5
Лук і часник очистити і подрібнити. Змішати в сотейнику нектарини, гострий перчик, цибуля, часник, мед, лимонний сік, бульйон, імбир і сіль. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь і варити 30 хв., Зрідка помішуючи. Крок 6
Розігріти сковороду-гриль. Вийняти відбивні з маринаду, промокнути паперовими рушниками і посолити за смаком. Викласти на сковороду і смажити 5 хв. Перевернути і готувати з іншого боку ще 7-8 хв., До рум'яної скоринки. Подати до столу відбивні разом з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!