ПИРОЖКИ З листкового тіста

ПИРОЖКИ З листкового тіста

Інгредієнти

  • варена свинина – 600 г
  • сіль – за смаком
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • цибулини середнього розміру – 1 шт.
  • кукурудза консервована – 150 г
  • нарізану цибулю, кінза, кріп – 2 ст. л.
  • несолько крапель соусу табаско
  • готове листкове тісто – 500 г
  • майонез – 2 ст. л.
  • яйце – 1 шт.
  • варені яйця – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Тісто розморозити при кімнатній температурі протягом 15 хв. Лук очистити, нарізати тонкими півкільцями, м'ясо – невеликими кубиками. Крок 2

ПИРОЖКИ З листкового тіста

У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, 6 хв. Додати м'ясо і готувати, помішуючи, ще 5 хв. Крок 3

ПИРОЖКИ З листкового тіста

Кукурудзу злити, варені яйця подрібнити. З'єднати обсмажене м'ясо з кукурудзою, яйцями, зеленню і майонезом. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 4

ПИРОЖКИ З листкового тіста

На присипаному борошном столі розкачати тісто в тонкий пласт, скропити поверхню соусом табаско. Крок 5

ПИРОЖКИ З листкового тіста

Нарізати тісто на квадрати, розкласти на кожен по 1 ст. л. начинки. Крок 6

Розігріти духовку до 180 & deg; C. Підтягнути кінці квадратів до центру і защипнути краю. Змастити пиріжки злегка збитим яйцем і запікати до золотистого кольору, 15-20 хв.

0/5 (0 Reviews)