Інгредієнти
- варена свинина – 600 г
- сіль – за смаком
- масло рослинне – 2 ст. л.
- цибулини середнього розміру – 1 шт.
- кукурудза консервована – 150 г
- нарізану цибулю, кінза, кріп – 2 ст. л.
- несолько крапель соусу табаско
- готове листкове тісто – 500 г
- майонез – 2 ст. л.
- яйце – 1 шт.
- варені яйця – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Тісто розморозити при кімнатній температурі протягом 15 хв. Лук очистити, нарізати тонкими півкільцями, м'ясо – невеликими кубиками. Крок 2
У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, 6 хв. Додати м'ясо і готувати, помішуючи, ще 5 хв. Крок 3
Кукурудзу злити, варені яйця подрібнити. З'єднати обсмажене м'ясо з кукурудзою, яйцями, зеленню і майонезом. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 4
На присипаному борошном столі розкачати тісто в тонкий пласт, скропити поверхню соусом табаско. Крок 5
Нарізати тісто на квадрати, розкласти на кожен по 1 ст. л. начинки. Крок 6
Розігріти духовку до 180 & deg; C. Підтягнути кінці квадратів до центру і защипнути краю. Змастити пиріжки злегка збитим яйцем і запікати до золотистого кольору, 15-20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!