Інгредієнти
- коньяк (або бренді) – 1 ч. л.
- чорнослив з кісточками – 10 шт.
- тонкі скибочки швейцарського сиру – 10 шт.
- половинки очищених волоських горіхів – 10 шт.
- свіжий корінь імбиру – 1 см.
- смужки бекону – 10 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Чорнослив промисло ть, залити холодною кип'яченою водою, накрити і поставити в холодильник на 1 ч. Потім воду злити. Видалити зі слив кісточки і вкласти замість них половинки горіхів. Скропити коньяком. Крок 2
Корінь імбиру очистити і натерти на дрібній тертці. На скибочки бекону викласти скибочки сиру, посипати імбиром і загорнути в них чорнослив. Закріпити зубочистками. Крок 3
Розігріти духовку до 190 & deg; C. Викласти рулетики в вогнетривку форму і запекти до утворення хрусткої скоринки, 10-15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!