Чорнослив В СОРОЧЦІ з бекону

ЧОРНОСЛИВ В СОРОЧЦІ з бекону

Інгредієнти

  • коньяк (або бренді) – 1 ч. л.
  • чорнослив з кісточками – 10 шт.
  • тонкі скибочки швейцарського сиру – 10 шт.
  • половинки очищених волоських горіхів – 10 шт.
  • свіжий корінь імбиру – 1 см.
  • смужки бекону – 10 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ЧОРНОСЛИВ В СОРОЧЦІ з бекону

Чорнослив промисло ть, залити холодною кип'яченою водою, накрити і поставити в холодильник на 1 ч. Потім воду злити. Видалити зі слив кісточки і вкласти замість них половинки горіхів. Скропити коньяком. Крок 2

ЧОРНОСЛИВ В СОРОЧЦІ з бекону

Корінь імбиру очистити і натерти на дрібній тертці. На скибочки бекону викласти скибочки сиру, посипати імбиром і загорнути в них чорнослив. Закріпити зубочистками. Крок 3

ЧОРНОСЛИВ В СОРОЧЦІ з бекону

Розігріти духовку до 190 & deg; C. Викласти рулетики в вогнетривку форму і запекти до утворення хрусткої скоринки, 10-15 хв.

0/5 (0 Reviews)