СВИНИНА у вині

Ця страва з грецької кухні. Вино може бути і червоне, і рожеве, в процесі приготування можна додати трохи лимонного соку. Власне, це не рецепт, а принцип – гарне м'ясо, хороше масло, вино, середземноморські спеції і гарний настрій.

СВИНИНА у вині

Конкурс рецептів. Середземномор'ї x Інгредієнти

  • розмарин сухий – 1 ч. Л. (Кілька гілочок)
  • орегано – 1 ч. Л. (Кілька гілочок)
  • вино біле сухе – 1,5 склянки
  • масло оливкове – 100 мл
  • сіль дрібна морська – 1 ч. л.
  • вода – 2 склянки
  • свинина (шийна частина) – 1 кг
  • перець горошком чорний, білий, рожевий – 1 ч . л.

Покроковий рецепт приготування

М'якоть свинини нарізати великими кубиками (3-4 см) і смажити на великому вогні в маслі в глибокій сковороді. Коли шматки м'яса підрум'яняться з усіх боків, а кількість рідини сильно зменшиться, погасити м'ясо вином, додати сіль, перець, материнку і розмарин. Влити 2 склянки гарячої води, накрити кришкою і тушкувати до м'якості протягом години. М'ясо подається до столу у власному соусі. Господині на замітку Ця страва з грецької кухні. Вино може бути і червоне, і рожеве. У процесі приготування можна додати трохи лимонного соку. Власне, це не рецепт, а принцип: гарне м'ясо, хороше масло, вино, середземноморські спеції і гарний настрій.

0/5 (0 Reviews)