Ідеальний перекусон для трудоголіків всіх видів діяльності!
Інгредієнти
- яйця – 2 шт.
- готове листкове тісто – 250 г
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- шинка варено-копчена – 300 г
- сир російський – 500 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Сир натерти на крупній тертці. Шинку нарізати тонкою соломкою. Лук очистити і подрібнити. Змішати в мисці сир, шинку, цибулю і 1 яйце. Крок 2
Тісто розкачати на присипаної борошном поверхні і розрізати на 10 прямокутників. Покласти в центр половини кожного прямокутника по 1 ст. л. підготовленої начинки. Накрити вільним кінцем тесту і щільно притиснути краю. Крок 3
Злегка збити залишився яйце і змастити ним пиріжки. Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці 15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!