ПИРОЖКИ з шинкою І СИРОМ

Ідеальний перекусон для трудоголіків всіх видів діяльності!

Інгредієнти

  • яйця – 2 шт.
  • готове листкове тісто – 250 г
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • шинка варено-копчена – 300 г
  • сир російський – 500 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПИРОЖКИ з шинкою І СИРОМ

Сир натерти на крупній тертці. Шинку нарізати тонкою соломкою. Лук очистити і подрібнити. Змішати в мисці сир, шинку, цибулю і 1 яйце. Крок 2

ПИРОЖКИ з шинкою І СИРОМ

Тісто розкачати на присипаної борошном поверхні і розрізати на 10 прямокутників. Покласти в центр половини кожного прямокутника по 1 ст. л. підготовленої начинки. Накрити вільним кінцем тесту і щільно притиснути краю. Крок 3

ПИРОЖКИ з шинкою І СИРОМ

Злегка збити залишився яйце і змастити ним пиріжки. Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці 15 хв.

0/5 (0 Reviews)