Інгредієнти
- 300 г & nbsp; борошна (бажано Фаріна 00)
- 3 яйця
- щіпка солі
Для начинки:
- 5 ст. л. рікотти або некислі сиру
- 5 ст. л. тертого пармезану
- 100 г & nbsp; вареної шинки
- сіль, мелений перець
Для соусу:
- 150 г & nbsp; помідорів чері
- 4 гілочки базиліка
- 50 г & nbsp; вершкового масла
- сіль, мелений перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1Наріжте шинку дуже маленькими кубиками. Змішайте пармезан, рикотту і & nbsp; шинку, посоліть і & nbsp; поперчіть. Крок 2 Просійте борошно з & nbsp; сіллю гіркою на робочу поверхню, в & nbsp; центрі зробіть поглиблення. В & nbsp; серединку розбийте яйця, злегка стільком людям їх виделкою і & nbsp; починайте потихеньку змішувати з & nbsp; борошном. Крок 3 Змішавши все борошно з & nbsp; яйцями, продовжуйте вимішувати тісто руками, підсипаючи трохи борошна на дошку, поки воно не стане м'яким і & nbsp; еластичним і & nbsp; не перестане прилипати до & nbsp; дошці і & nbsp; рукам. Скачайте тісто в & nbsp; куля і & nbsp; загорніть в & nbsp; плівку. Залиште на 20-30 хв. Крок 4 Раскатайтетісто в & nbsp; пласт товщиною 2 & nbsp; мм. Розріжте на смуги шириною 5 & nbsp; см. На відстані 3 & nbsp; см один від одного викладіть в & nbsp; центрі смуги по & nbsp; 1 & nbsp; ч. л. начинки. Крок 5
Накрийте другою смугою, притисніть тісто по & nbsp; краях і & nbsp; між начинкою руками і & nbsp; розріжте смуги на квадрати. Крок 6
Для соусу розріжте помідори навпіл. Розтопити вершкове масло на сковороді, покладіть помідори, посоліть і & nbsp; поперчіть, готуйте 5 & nbsp; хв. Наріжте листя базиліка і & nbsp; перемішайте з & nbsp; помідорами. В & nbsp; цей же час в & nbsp; великій каструлі закип'ятіть воду, посоліть. Варіть равіолі 4 & nbsp; хв. Акуратно, шумівкою перекладіть в & nbsp; сковороду з & nbsp; соусом, прогрійте, 2 & nbsp; хв., І & nbsp; подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!