РАВИОЛИ з шинкою І ГРИБАМИ

РАВИОЛИ з шинкою І ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • 400 г шинки
  • Для начинки:
  • масло рослинне – 1 ст.л.
  • часник – 1 зубчик
  • 2 гілочки базиліка
  • Для тіста:
  • сіль
  • 250 г печериць
  • великих яєчних жовтки
  • жовток яєчний
  • цибуля зелена – 1 пучок
  • борошно – 1,5 склянки
  • яйця – 2 шт
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 4-5 гілочок петрушки

Покроковий рецепт приготування

1. Гриби вимити, обсушити і нарізати. Лук очистити, нарізати півкільцями. Зубчик часнику очистити і злегка розім'яти пальцями. Розжарити сковороду, влити олію, потім покласти часник. Через 30 сек. часник видалити і покласти в сковороду цибулю, готувати 3 хв. Додати гриби, посолити, поперчити і готувати на сильному вогні, поки не википить весь сік, що виділився. Викласти гриби в сито і дати постояти 10 хв., Потім перекласти в миску. 2. У тій же сковороді обсмажити, постійно помішуючи, нарізану шинку (2 хв.). Зелень вимити й обсушити. Відкласти 8 великих листочків базиліка. Решта подрібнити разом з петрушкою і зеленою цибулею. Додати в миску з грибами шинку і нарубану зелень. Посолити, поперчити і ретельно перемішати. 3. Зробити з фаршу 4 кульки. Відкладені листя базиліка змастити олією і накрити ними кульки з фаршу. Накрити харчовою плівкою і поставити в морозильник на 2 ч. 4. Просіяти борошно з сіллю. Вбити яйця, додати жовток і масло. Вимішувати тісто не менше 10 хв. Скачати в кулю і накрити вологим рушником. Дати постояти 10 хв. 5. Розкачати тісто і вирізати з нього 4 кола діаметром 10 см і 4 кола діаметром 12 см. Покласти в центр кожного кола меншого розміру кулька з фаршу. Змастити краї тіста збитим яйцем. Накрити равіолі залишилися колами і притиснути пальцями краю. Простежити, щоб усередині не залишилося повітря. 6. У велику каструлю налити воду, поставити на вогонь. Як тільки вода почне закипати, опустити в неї равіолі та варити 4 хв. Викладати шумівкою на підігріте блюдо і збризкувати оливковою олією. Подавати зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)