Рулет З яловичини з шинкою

Рулет З яловичини з шинкою

Рулет З яловичини з шинкою

Інгредієнти

  • 500 г вареної шинки
  • печериці – 100 г
  • молоко – 1 стакан
  • морква – 2 шт
  • 2 стебла живцевого селери
  • сметана – 4 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 2 цибулини
  • часник – 4 зубчики
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">рослинне масло – 2 ст.л.

  • сік 1 лимона
  • сіль – за смаком
  • 500 г філе яловичини

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Яловичину вимити, обсушити. Нарізати м'ясо і шинку шматками середньої величини, подрібнити в м'ясорубці. Цибулю і часник очистити, подрібнити. Додати в фарш сметану, цибулю і часник. Посолити, поперчити за смаком, перемішати.

* Лук краще подрібнювати вручну – поверхню рулету в цьому випадку буде більш фактурною. А для подрібнення часнику можна скористатися часниковим пресом. Крок 2 Морква очистити, селеру вимити. Нарізати моркву і селеру кубиками, обсмажувати в розігрітому рослинному маслі 4 хв. Дати охолонути, додати в фарш. Печериці вимити, нарізати великими шматками, скласти в сотейник, залити молоком, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь. Періодично помішуючи, уварити гриби до майже повного випаровування рідини. Перекласти печериці в фарш. Крок 3 Фарш ретельно перемішати. Полотняний рушник або велику серветку намочити, відтиснути і покласти на стіл. Викласти на неї приготовлений фарш, розрівняти поверхню. Крок 4 Піднімаючи ближній від себе край рушники обома руками, згорнути фарш в рулет. Щільно обернути його рушником, бічні кінці перев'язати мотузкою або зв'язати вузлом. Крок 5 У каструлі закип'ятити воду, вичавити в неї сік лимона. Покласти в каструлю загорнутий у рушник рулет і варити на повільному вогні, під нещільно закритою кришкою 2 & nbsp; ч.

* У воду можна додати лавровий лист, кілька горошин чорного і запашного перцю або інші прянощі – щоб додати страві більш оригінальний смак. Крок 6 Вийняти рулет з каструлі, дати охолонути. Акуратно зняти рушник, перекласти рулет на блюдо. Розрізати на порційні шматки товщиною 1,5-2 см. Подавати із зеленим салатом.

0/5 (0 Reviews)