Інгредієнти
- огірок
- сіль, мелений перець
- 200 г швейцарського твердого сиру
- 12 невеликих листочків салату романо
- масло оливкове – 1 ст.л.
- 4 середні картоплини
- 8 редисок
- 200 г шинки пармської
- 2 солодких перцю
- 1 грейпфрут
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> помідор – 2 шт
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> яйце – 4 шт
Покроковий рецепт приготування
Яйця відварити круто, остудити, очистити, розрізати на четвертинки. Салат промити, обсушити. Огірки, помідори, очищений від насіння перець, редиску і сир нарізати великими шматками. Шинку нарізати дуже тонкими скибочками, згорнути в рулетики. Картоплю очистити, відварити, воду злити; відразу ж нарізати кружальцями. Всі підготовлені продукти довільно розкласти на тарілці. Скропити оливковою олією, приправити сіллю і перцем за смаком. Прикрасити четвертинкою грейпфрута. Подавати з заправкою «вінегрет». ДО РЕЧІ рецепт В'ячеслава Дворнікова, кухарі ресторану Hic Bibitur
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!