& QUOT; САЛАТ Святоші & QUOT;

& amp; QUOT; САЛАТ Святоші & amp; QUOT;

& amp; QUOT; САЛАТ Святоші & amp; QUOT;

Інгредієнти

  • огірок
  • сіль, мелений перець
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> помідор – 2 шт

  • 200 г швейцарського твердого сиру
  • 12 невеликих листочків салату романо
  • масло оливкове – 1 ст.л.
  • 4 середні картоплини
  • 8 редисок
  • 200 г шинки пармської
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> яйце – 4 шт

  • 2 солодких перцю
  • 1 грейпфрут

Покроковий рецепт приготування

Яйця відварити круто, остудити, очистити, розрізати на четвертинки. Салат промити, обсушити. Огірки, помідори, очищений від насіння перець, редиску і сир нарізати великими шматками. Шинку нарізати дуже тонкими скибочками, згорнути в рулетики. Картоплю очистити, відварити, воду злити; відразу ж нарізати кружальцями. Всі підготовлені продукти довільно розкласти на тарілці. Скропити оливковою олією, приправити сіллю і перцем за смаком. Прикрасити четвертинкою грейпфрута. Подавати з заправкою «вінегрет». ДО РЕЧІ рецепт В'ячеслава Дворнікова, кухарі ресторану Hic Bibitur

0/5 (0 Reviews)