РІС, смажені з яйцями

Інгредієнти

  • 2 великих яйця
  • 2 склянки вареного рису
  • 100 г дрібно нарізаної шинки
  • 3-4 гілочки кропу, кінзи або петрушки
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. рослинного масла

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Збити віночком яйця, сіль і соєвий соус. У великій сковороді сильно розігріти олію, влити яйця і готувати 30 сек. Крок 2

РІС, смажені з яйцями

Розмішати яйця дерев'яною ложкою. Крок 3

РІС, смажені з яйцями

Додати шинку і рис і готувати, продовжуючи інтенсивно розмішувати, 2 хв. Щільно притиснути лопаткою рис з яйцями на дно сковороди і готувати на середньому вогні 3 хв. Розкласти рис з яйцями по 2 тарілках. Посипати подрібненою зеленню. Господині на замітку Ось відмінний спосіб використовувати «солодкі» залишки вчорашнього вечері. Замість шинки ви можете взяти буженину, відварене або смажене м'ясо, підкопчене сало, ну і так далі. Не залишилося нічого м'ясного – зробіть це блюдо вегетаріанським.

0/5 (0 Reviews)