& QUOT; РОЛИ & QUOT; ПО РОСІЙСЬКИ

& amp; QUOT; РОЛИ & amp; QUOT; РОСІЙСЬКОЮ

Інгредієнти

  • Свинина – 600 г
  • Аджика – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Рис відварний – 200 г
  • Перець болгарський – 2-3 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Рослинна олія – ​​50 мл.
  • Сіль і чорний перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 & amp; QUOT; РОЛИ & amp; QUOT; РОСІЙСЬКОЮ

М'якоть свинини нарізати довгими тонкими скибочками, відбити молоточком і замаринувати в суміші аджики і соєвого соусу протягом години при кімнатній температурі. Крок 2

& amp; QUOT; РОЛИ & amp; QUOT; РОСІЙСЬКОЮ

Тим часом приготувати начинку для наших” ролів “. Почистити перець від насіння і плодоніжки, нарізати дрібно. Крок 3

& amp; QUOT; РОЛИ & amp; QUOT; РОСІЙСЬКОЮ

Помідори обдати окропом, зняти тонку шкірку, також нарізати дрібно. Крок 4

& amp; QUOT; РОЛИ & amp; QUOT; РОСІЙСЬКОЮ

Підготовлені овочі обсмажити на олії 5-7 хвилин. Крок 5

& amp; QUOT; РОЛИ & amp; QUOT; РОСІЙСЬКОЮ

Всипати відварений рис, додати сметану, сіль, чорний перець і тримати на слабкому вогні ще 3-5 хвилини, постійно помішуючи. Крок 6

& amp; QUOT; РОЛИ & amp; QUOT; РОСІЙСЬКОЮ

Розподілити готову начинку на скибочки свинини, загорнути кожен” рол “в фольгу. Крок 7

& amp; QUOT; РОЛИ & amp; QUOT; РОСІЙСЬКОЮ

Запечь в розігрітій духовці 40-50 хвилин. Подати з кетчупом.

0/5 (0 Reviews)