Інгредієнти
- Свинина – 600 г
- Аджика – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Рис відварний – 200 г
- Перець болгарський – 2-3 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Рослинна олія – 50 мл.
- Сіль і чорний перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'якоть свинини нарізати довгими тонкими скибочками, відбити молоточком і замаринувати в суміші аджики і соєвого соусу протягом години при кімнатній температурі. Крок 2
Тим часом приготувати начинку для наших” ролів “. Почистити перець від насіння і плодоніжки, нарізати дрібно. Крок 3
Помідори обдати окропом, зняти тонку шкірку, також нарізати дрібно. Крок 4
Підготовлені овочі обсмажити на олії 5-7 хвилин. Крок 5
Всипати відварений рис, додати сметану, сіль, чорний перець і тримати на слабкому вогні ще 3-5 хвилини, постійно помішуючи. Крок 6
Розподілити готову начинку на скибочки свинини, загорнути кожен” рол “в фольгу. Крок 7
Запечь в розігрітій духовці 40-50 хвилин. Подати з кетчупом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!