Рулет з цибулею-пореєм

Рулет з цибулею-пореєм

Інгредієнти

  • 1,2 кг свинячого окосту
  • 1 стебло цибулі-порею
  • 5 ягід ялівцю
  • 200 мл білого сухого вина
  • 30 г вершкового масла
  • 1 жовток для змазування
  • сіль, перець за смаком

Для тіста:

  • 200 г борошна
  • щіпка цукру
  • щіпка солі
  • 100 г вершкового масла
  • 2 ст. л. сметани
  • 1 яйце

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Рулет з цибулею-пореєм

Борошно просіяти в чашу кухонного комбайна, додати сіль, цукор і нарізане шматочками вершкове масло.
Збивати 5 хв. Продовжуючи збивати, додати яйце і сметану. Викласти тісто на присипану борошном робочу поверхню. Вимішувати 30 сек. легкими рухами від країв до центру.
Скачати тісто в кулю, потім руками розім'яти в товсту корж. Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 15-20 хв. Крок 2

Рулет з цибулею-пореєм

М'ясо вимити, обсушити. Лук вимити, видалити верхні листки, залишивши стебло діаметром приблизно 2,5-3 см.
Решта листя нарізати великими шматками.
Тонким ножем зробити в м'ясі проріз по всій довжині шматка. Просунути в нього стебло цибулі-порею. Крок 3

Рулет з цибулею-пореєм

Ягоди ялівцю розчавити. Розігріти в сковороді олію, додати ялівець. Обсмажити м'ясо на середньому вогні, по 4 хв. з кожного боку.
Влити вино, покласти залишилися листя порею, накрити кришкою і готувати 15 хв. Один раз м'ясо перевернути, потім викласти на паперові серветки і обсушити. Крок 4

Рулет з цибулею-пореєм

Тісто розкачати на присипаної борошном поверхні в тонкий прямокутний пласт короткою стороною до себе. Підрівняти краю. Крок 5

Рулет з цибулею-пореєм

Зробити зверху і знизу паралельні розрізи шириною 2,5 см, не доходячи до центру пласта приблизно 20 см. Викласти в центр м'ясо і загорнути вийшли смужки через одну справа наліво і зліва направо. Повинна вийти плетінка, як на наступному знімку. Крок 6

Рулет з цибулею-пореєм

Змастити тісто жовтком. Запікати в розігрітій до 200 ° С духовці 30 хв.

0/5 (0 Reviews)