Інгредієнти
- 800 г свинячої вирізки
- 2 великі груші
- 150 г несолоного адигейського сиру
- 1 цибулина
- пучок кропу
- 2 гілочки базиліка
- 2 ст. л. рослинного масла
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо вимити, промокнути. Зробити по центру шматка надріз, не доходячи до кінця приблизно 1 см. Надрізати шматок вправо і вліво, так само не доходячи до кінця 1 см. Розкрити шматок м'яса, як книгу. Надсечь потовщені місця. Крок 2
Накрити м'ясо харчовою плівкою і відбити в тонкий пласт. Крок 3
Груші вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. М'якоть нарізати соломкою. Сир натерти на тертці. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Лук очистити і дрібно нарізати.
Перемішати груші, сир, цибуля і зелень. Крок 4
Викласти начинку рівним шаром на м'ясо, залишаючи незаповненими приблизно 1,5 см по краях. Згорнути рулетом. Крок 5
Розігріти духовку до 200 ° С. Рулет перев'язати в декількох місцях мотузкою. Змішати рослинне масло з сіллю і перцем. Змастити рулет з усіх боків, загорнути у фольгу. Запікати в духовці 1 год 30 хв. За 20 хв. до закінчення розрізати фольгу, щоб рулет підрум'яниться.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!