Рулет З свинини з грушами і сиром

Рулет З свинини з грушами І СИРОМ

Інгредієнти

  • 800 г свинячої вирізки
  • 2 великі груші
  • 150 г несолоного адигейського сиру
  • 1 цибулина
  • пучок кропу
  • 2 гілочки базиліка
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Рулет З свинини З груші та сиром

М'ясо вимити, промокнути. Зробити по центру шматка надріз, не доходячи до кінця приблизно 1 см. Надрізати шматок вправо і вліво, так само не доходячи до кінця 1 см. Розкрити шматок м'яса, як книгу. Надсечь потовщені місця. Крок 2

Рулет З свинини З груш і сиром

Накрити м'ясо харчовою плівкою і відбити в тонкий пласт. Крок 3

Рулет З свинини з грушами і сиром

Груші вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. М'якоть нарізати соломкою. Сир натерти на тертці. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Лук очистити і дрібно нарізати.
Перемішати груші, сир, цибуля і зелень. Крок 4

Рулет З свинини з груш і сиром

Викласти начинку рівним шаром на м'ясо, залишаючи незаповненими приблизно 1,5 см по краях. Згорнути рулетом. Крок 5

Рулет З свинини З груш і сиром

Розігріти духовку до 200 ° С. Рулет перев'язати в декількох місцях мотузкою. Змішати рослинне масло з сіллю і перцем. Змастити рулет з усіх боків, загорнути у фольгу. Запікати в духовці 1 год 30 хв. За 20 хв. до закінчення розрізати фольгу, щоб рулет підрум'яниться.

0/5 (0 Reviews)