Інгредієнти
- червоний гострий перець чилі – 2 шт.
- помідор – 5 шт.
- цукор – 1 ст. л.
- червоний винний оцет – 4 ст. л.
- свинячий фарш – 0,5 кг
- м'ята – 2 гілочки
- кмин – 2 ст. л.
- цибулина – 1 шт.
- сіль – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> кінза – 2 гілочки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Перець очистити від насіння, подрібнити. Помідори вимити і нарізати часточками. Готувати перець, помідори, цукор і оцет на маленькому вогні 20 хв., Потім подрібнити в комбайні. Перелити в соусник. Крок 2
Лук, м'яту і кинзу вимити, обсушити і дрібно нарізати. Додати в фарш разом з кмином. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 3
Сформувати котлети і поставити в холодильник на 15 хв. Обсмажити на сковороді, 7-10 хв. з кожного боку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!