Інгредієнти
- 700 г філе свинини
- 200 г бекону
- 350 г + 2 ст. л. борошна
- 175 г вершкового масла
- 3 морквини
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 3 черешки селери
- 1 яйце
- 50 мл білого сухого вина
- щіпка меленого розмарину
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Вершкове масло нарізати шматочками, покласти в сотейник, влити 125 мл води. Довести суміш до кипіння, зняти з вогню. Крок 2
поступово всипати 350 г просіяного борошна і дрібку солі. Розмішувати до отримання однорідної гладкого тіста. Перекласти тісто на присипану борошном поверхню, дати охолонути. Крок 3
Приготувати начинку. Цибуля, часник і моркву очистити, цибулю і часник дрібно нашаткувати, моркву натерти на тертці. Селера промити і подрібнити. Бекон нарізати невеликими шматочками.
У розігрітому сотейнику обсмажити, постійно помішуючи, бекон, 6 хв. Витопився жир злити в окремий посуд, залишивши в сотейнику 2 ст. л. Покласти цибулю, часник, селера і моркву, смажити, помішуючи, 5 хв. Зняти з вогню. Крок 4
М'ясо вимити, нарізати кубиками. У сковороді розігріти 1 ст. л. жиру від бекону. Обсмажити м'ясо до утворення золотистої скоринки, 7 хв. Додати ще 1 ст. л. жиру, влити вино. Накрити кришкою і тушкувати 30-35 хв. Крок 5
Покласти в сковороду з м'ясом обсмажені з беконом овочі, додати 2 ст. л. муки і розмарин, готувати, помішуючи, 10 хв. Приправити сіллю і перцем і дати охолонути. Крок 6
Розігріти духовку до 190 ° С. Тонко розкачати в коло 2/3 тесту і застелити їм змащену маслом форму. Зайве тісто зрізати. Викласти на тісто начинку. Час, що залишився тісто розкачати в тонкий пласт, накрити пиріг і защипнути краю. Змастити зверху злегка збитим яйцем.
Запікати 1 ч. Вийняти з духовки і дати охолонути у формі, 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!