ПИРІГ ЗІ СВИНИНОЮ І овочами

ПИРІГ ЗІ СВИНИНОЮ І овочами

Інгредієнти

  • 700 г філе свинини
  • 200 г бекону
  • 350 г + 2 ст. л. борошна
  • 175 г вершкового масла
  • 3 морквини
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 3 черешки селери
  • 1 яйце
  • 50 мл білого сухого вина
  • щіпка меленого розмарину
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПИРІГ ЗІ СВИНИНОЮ І овочами

Вершкове масло нарізати шматочками, покласти в сотейник, влити 125 мл води. Довести суміш до кипіння, зняти з вогню. Крок 2

ПИРІГ ЗІ СВИНИНОЮ І овочами

поступово всипати 350 г просіяного борошна і дрібку солі. Розмішувати до отримання однорідної гладкого тіста. Перекласти тісто на присипану борошном поверхню, дати охолонути. Крок 3

ПИРІГ ЗІ СВИНИНОЮ І овочами

Приготувати начинку. Цибуля, часник і моркву очистити, цибулю і часник дрібно нашаткувати, моркву натерти на тертці. Селера промити і подрібнити. Бекон нарізати невеликими шматочками.
У розігрітому сотейнику обсмажити, постійно помішуючи, бекон, 6 хв. Витопився жир злити в окремий посуд, залишивши в сотейнику 2 ст. л. Покласти цибулю, часник, селера і моркву, смажити, помішуючи, 5 хв. Зняти з вогню. Крок 4

ПИРІГ ЗІ СВИНИНОЮ І овочами

М'ясо вимити, нарізати кубиками. У сковороді розігріти 1 ст. л. жиру від бекону. Обсмажити м'ясо до утворення золотистої скоринки, 7 хв. Додати ще 1 ст. л. жиру, влити вино. Накрити кришкою і тушкувати 30-35 хв. Крок 5

ПИРІГ ЗІ СВИНИНОЮ І овочами

Покласти в сковороду з м'ясом обсмажені з беконом овочі, додати 2 ст. л. муки і розмарин, готувати, помішуючи, 10 хв. Приправити сіллю і перцем і дати охолонути. Крок 6

ПИРІГ ЗІ СВИНИНОЮ І овочами

Розігріти духовку до 190 ° С. Тонко розкачати в коло 2/3 тесту і застелити їм змащену маслом форму. Зайве тісто зрізати. Викласти на тісто начинку. Час, що залишився тісто розкачати в тонкий пласт, накрити пиріг і защипнути краю. Змастити зверху злегка збитим яйцем.
Запікати 1 ч. Вийняти з духовки і дати охолонути у формі, 20 хв.

0/5 (0 Reviews)