ЛАМАДЖО, ВІРМЕНСЬКА ПІЦА

ЛАМАДЖО, ВІРМЕНСЬКА ПІЦА

Інгредієнти < ul>

  • борошно – 500 г
  • мацоні – 1 стакан
  • вода питна – 1/2 склянки
  • сіль
  • Для подачі:

    • лимон (сік)

    Для фаршу:

    • баранина (м'якоть) – 250 г
    • свинина (м'якоть) – 250 г
    • цибуля середній – 2 шт.
    • часник – 2 зубчики
    • паста томатна – 1 ст. л. з гіркою
    • суміш трав (кінза, чебрець, фіолетовий базилік) – 1 великий пучок
    • сіль
    • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець чорний

    Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

     ЛАМАДЖО, ВІРМЕНСЬКА ПІЦА

    Для тіста просійте борошно гіркою в миску. Зробіть поглиблення, влийте мацоні, воду, додайте сіль. Замісити еластичне тісто. Скачайте тісто в кулю, накрийте плівкою і залиште на 1 ч. Крок 2

    ЛАМАДЖО, ВІРМЕНСЬКА ПІЦА

    Для фаршу видаліть у зелені жорсткі стебла, листочки дрібно порубати ножем. М'ясо пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею і часником. Додайте зелень, томатну пасту, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте. Крок 3

    ЛАМАДЖО, ВІРМЕНСЬКА ПІЦА

    тісто розділіть на шматочки, сформуйте з них кульки і розкачайте кожен в тонкий корж діаметром 12 см. Викладіть на коржі фарш. Деко вистелити пергаментом, розкладіть коржі (або викладіть їх на решітку) і поставте в розігріту до 180 ° С духовку. Коли тісто зарум'яниться, приблизно через 10 хв., Ламаджо готові. Подавайте гарячими, окропивши лимонним соком.

    0/5 (0 Reviews)