Інгредієнти < ul>
Для подачі:
- лимон (сік)
Для фаршу:
- баранина (м'якоть) – 250 г
- свинина (м'якоть) – 250 г
- цибуля середній – 2 шт.
- часник – 2 зубчики
- паста томатна – 1 ст. л. з гіркою
- суміш трав (кінза, чебрець, фіолетовий базилік) – 1 великий пучок
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець чорний
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для тіста просійте борошно гіркою в миску. Зробіть поглиблення, влийте мацоні, воду, додайте сіль. Замісити еластичне тісто. Скачайте тісто в кулю, накрийте плівкою і залиште на 1 ч. Крок 2
Для фаршу видаліть у зелені жорсткі стебла, листочки дрібно порубати ножем. М'ясо пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею і часником. Додайте зелень, томатну пасту, посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте. Крок 3
тісто розділіть на шматочки, сформуйте з них кульки і розкачайте кожен в тонкий корж діаметром 12 см. Викладіть на коржі фарш. Деко вистелити пергаментом, розкладіть коржі (або викладіть їх на решітку) і поставте в розігріту до 180 ° С духовку. Коли тісто зарум'яниться, приблизно через 10 хв., Ламаджо готові. Подавайте гарячими, окропивши лимонним соком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!