Інгредієнти
- Цвітна капуста – середній качан
- Свинина – 600 г
- Часник – 2-3 зубчики
- Сметана – 100 г
- Сіль, перець – за смаком
- Вершкове масло – 1 ст.л.
- Сир твердий – 50 г
Покроковий рецепт приготування
Цвітну капусту розділити на суцвіття і відварити протягом 8-10 хвилин. Потім викласти в миску, додати сметану і подрібнений часник; посолити, перемішати. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Свинину нарізати досить великими шматочками і обсмажити на сухій сковороді без масла до золотистої скоринки. Викласти в форму, посипати чорним меленим перцем. Накрити фольгою, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Дістати форму, зняти фольгу, на м'ясо зверху викласти цвітну капусту зі сметаною, посипати тертим сиром. Запікати 15 хвилин при 220-250 ° С до золотистої скоринки. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!