КОЛЬОРОВА КАПУСТА СО СВИНИНОЮ

ЦВЕТНАЯ КАПУСТА СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • Цвітна капуста – середній качан
  • Свинина – 600 г
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Сметана – 100 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Вершкове масло – 1 ст.л.
  • Сир твердий – 50 г

Покроковий рецепт приготування

Цвітну капусту розділити на суцвіття і відварити протягом 8-10 хвилин. Потім викласти в миску, додати сметану і подрібнений часник; посолити, перемішати. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Свинину нарізати досить великими шматочками і обсмажити на сухій сковороді без масла до золотистої скоринки. Викласти в форму, посипати чорним меленим перцем. Накрити фольгою, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Дістати форму, зняти фольгу, на м'ясо зверху викласти цвітну капусту зі сметаною, посипати тертим сиром. Запікати 15 хвилин при 220-250 ° С до золотистої скоринки. Смачного!

0/5 (0 Reviews)