Інгредієнти
- кролик вагою 1,5 кг
- 300 г жирної свинини
- 10 смужок бекону
- 1 морквина
- 1 велика цибулина
- 500 мл білого сухого вина
- 50 мл коньяку
- 1 яйце
- 2 ст. л. рослинного масла
- 1 ст. л. вершкового масла
- пучок петрушки
- 2 гілочки чебрецю
- 2 лаврових листки
- щіпка меленого мускатного горіха
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Кролика вимити, зрізати все м'ясо з кісток. Покласти м'ясо у велику миску, додати сухе вино, сіль, перець і мускатний горіх. Перемішати, накрити і поставити на 12 ч. На холод. Кістки покласти в пакет і помістити в холодильник. Крок 2
Цибулю і моркву очистити і подрібнити. Розігріти в сотейнику рослинне і вершкове масло, обсмажити кісточки кролика до коричневого кольору, 10 хв. Додати цибулю і моркву, готувати 4 хв. Крок 3
Влити в сотейник коньяк, маринад від кролика і 500 мл води. Довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати 20 хв. Процідити відвар через дрібне сито. Відлити в чистий посуд 200 мл, додати подрібнену петрушку і листочки чебрецю. Дати охолонути. Крок 4
Відкласти в сторону м'ясо з ніжок і сідло кролика. Час, що залишився м'ясо і свинину пропустити через м'ясорубку. Змішати фарш з підготовленим бульйоном (200 мл) і яйцем. Ретельно збити. Крок 5
Відкладене м'ясо нарізати ножем шматками середнього розміру. Змішати з підготовленим фаршем. Крок 6
Подовжену форму для випічки вистелити смужками бекону. Викласти отриману суміш, зверху покласти лаврові листочки. Накрити кришкою і поставити на деко, наповнений водою. Помістити в розігріту до 180 ° С духовку на 1 год 30 хв. Дати охолонути у формі, потім террин вийняти, накрити і залишити в прохолодному місці на добу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!