За цим рецептом виходить дуже смачний і ніжний рулет, рекомендую!
фарш-кидок x Інгредієнти
- для основи рулету: фарш будь 700 г
- яйце 1 шт.
- гірчиця столова 1 ст. л.
- майонез 1 ст.л.
- манка 2 ст.л.
- сіль 3/4 ч.л.
- перець 1 щіпка (і)
- для начинки: яйця варені 6 шт.
- цибуля 1 шт.
- зелена цибуля 1/2 пучок (а)
- сіль 1 щіпка (і)
- вершкове масло 1 ст.л.
- оливкова олія (для смаження цибулі) 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У фарш додати манку, гірчицю, майонез, яйце, солі і спеції, перемішати до однорідної маси і залишити хвилин на 30 і більше, щоб манка набухла і маса стала пишною. Крок 2
Яйця очистити від шкаралупи і натерти на крупній тертці або дрібно нарізати (я вибрала другий варіант, так начинка виглядає більш яскраво). Крок 3
Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити до легкого карамельного кольору на суміші вершкового і оливкового масел. Крок 4
Зелену цибулю дрібно нарізати. Перемішати обсмажений ріпчасту цибулю з натертими вареними яйцями і зеленою цибулею, трохи посолити. Викласти на фольгу рівним шаром фарш, зверху на фарш рівним шаром викласти начинку. Крок 5
Дуже акуратно згорнути в щільний рулет, загорнути у фольгу. Крок 6
Надіслати в духовку при температурі 180С на 50-60 хвилин. За 10 хвилин до готовності, звільнити рулет від фольги і підрум'янити його. Готовий рулет трохи остудити і нарізати на шматочки. Подавати як окрему страву або з гарніром. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!