Рулет з фаршу З ЯЙЦЕМ І ЛУКОМ

За цим рецептом виходить дуже смачний і ніжний рулет, рекомендую!

фарш-кидок x Інгредієнти

  • для основи рулету: фарш будь 700 г
  • яйце 1 шт.
  • гірчиця столова 1 ст. л.
  • майонез 1 ст.л.
  • манка 2 ст.л.
  • сіль 3/4 ч.л.
  • перець 1 щіпка (і)
  • для начинки: яйця варені 6 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • зелена цибуля 1/2 пучок (а)
  • сіль 1 щіпка (і)
  • вершкове масло 1 ст.л.
  • оливкова олія (для смаження цибулі) 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Рулет з фаршу З ЯЙЦЕМ І ЛУКОМ

У фарш додати манку, гірчицю, майонез, яйце, солі і спеції, перемішати до однорідної маси і залишити хвилин на 30 і більше, щоб манка набухла і маса стала пишною. Крок 2

Рулет з фаршу З ЯЙЦЕМ І ЛУКОМ

Яйця очистити від шкаралупи і натерти на крупній тертці або дрібно нарізати (я вибрала другий варіант, так начинка виглядає більш яскраво). Крок 3

Рулет з фаршу З ЯЙЦЕМ І ЛУКОМ

Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити до легкого карамельного кольору на суміші вершкового і оливкового масел. Крок 4

Рулет з фаршу З ЯЙЦЕМ І ЛУКОМ

Зелену цибулю дрібно нарізати. Перемішати обсмажений ріпчасту цибулю з натертими вареними яйцями і зеленою цибулею, трохи посолити. Викласти на фольгу рівним шаром фарш, зверху на фарш рівним шаром викласти начинку. Крок 5

Рулет з фаршу З ЯЙЦЕМ І ЛУКОМ

Дуже акуратно згорнути в щільний рулет, загорнути у фольгу. Крок 6

Рулет з фаршу З ЯЙЦЕМ І ЛУКОМ

Надіслати в духовку при температурі 180С на 50-60 хвилин. За 10 хвилин до готовності, звільнити рулет від фольги і підрум'янити його. Готовий рулет трохи остудити і нарізати на шматочки. Подавати як окрему страву або з гарніром. Смачного!

0/5 (0 Reviews)