Пропоную приготувати традиційний англійський квасолевий суп з фаршем. Такий суп зігріває в холодну пору року і довго залишає нас ситими.
Фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш 300 г
- яловичина 500 г
- квасоля червона консервована 1 стакан (а)
- горошок консервований 1 стакан (а)
- квасоля стручкова (заморожена) 1 стакан (а)
- морква 2 шт.
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- томатна паста 2,5 ст.л.
- вода 3 л
- цукор 1 ст.л.
- червона паприка в пластівцях 1 ст.л.
- сіль за смаком
- картопля 3 шт.
- соєвий соус 4 ст.л.
- рослинне масло 2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо добре промити, залити холодною водою. Поставити на вогонь і варити до готовності, знімаючи піну. М'ясо викласти на обробну дошку і нарізати шматочками. Бульйон процідити. Крок 2
Лук і часник почистити. Цибулю нарізати півкільцями або дрібними кубиками, часник пластинами. Обсмажити на рослинному маслі до прозорості. Крок 3
Потім додати томатну пасту і трошки бульйону. Гасити на слабкому вогні 5-7 хвилин. Крок 4
Картоплю почистити, нарізати кубиком і відправити в киплячий бульйон. Дати закипіти. Крок 5
Моркву почистити, нарізати соломкою і додати в бульйон. Варити до напівготовності, приблизно 7 хвилин. Крок 6
Потім в бульйон ввести консервовану квасолю, стручкову квасолю і зелений горошок. Влити соєвий соус. Варити ще 5-7 хвилин після закипання. Крок 7
На окремій сухий сковороді обсмажити фарш, присипавши сіллю, чорним перцем. Крок 8
Додати в стю обсмажений фарш і шматочки відвареного м'яса. Крок 9
Додати в суп томатно-цибульну засмажку, трохи цукру, солодку паприку. Спробувати на сіль, якщо не досить, то ще посолити і варити 15-20 хвилин. Вимкнути вогонь, накрити суп кришкою і дати йому настоятися. Крок 10
Смачного! Господині на замітку
Можна використовувати боби квасолі – Червону квасолю замочити на ніч, потім промити її, відварити в окремому посуді до готовності, злити воду
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!