ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршу

Ситна і швидка в приготуванні запіканка з макаронів з фаршем, томатами і хрусткою сирно-часниковою скоринкою.

 ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршем

 ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршем

фарш-кидок x Інгредієнти

  • черствий хліб 50 г
  • часник 3 зуб.
  • орегано 2 ч.л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">сир твердий 50 г

  • масло оливкове
  • фарш яловичий 400 г
  • чилі сушений 1 щіпка (і)
  • томати різані в с/с 800 мл
  • фарфалле 400 г
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршем

Розігріти в сковороді олію, викласти фарш і смажити, помішуючи і розбиваючи грудочки, до золотистого кольору. Приправити до смаку. Крок 2

ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршем

Хліб подрібнити в комбайні. Додати часник, орегано, сіль, перець, розкришити чилі. Прокрутити в однорідну масу. Крок 3

ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршем

Додати до хліба трохи оливкового масла і тертий сир. Перемішати. Крок 4

ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршем

Макарони відварити до стану аль-денте. Крок 5

ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршем

Коли фарш готовий, додати томати, перемішати, прогріти. Крок 6

ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршем

Додати до фаршу макарони, перемішати. Крок 7

ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршем

Викласти все в форму для запікання. Посипати крихтою. Поставити в духовку (200 °) на 15 хвилин. Для керамічних форм може знадобитися трохи більше часу. Крок 8

ЗАПЕЧЕНІ Фарфалле з фаршем

Смачного! Господині на замітку

Фарш і макарони можна взяти будь-які.

0/5 (0 Reviews)