Ніжні і соковиті курячі котлетки з плавленим сиром, дуже улюблені моїми дітьми.
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш курячий 700 г
- плавлені сирки “Дружба” 2 шт.
- пластівці вівсяні 1/2 стакан (а)
- вершки 10% 50 мл
- часник (зубчики) 2 шт.
- кріп 1/4 пучок (а)
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- сир твердий (пармезан) 50 г
- сіль 2/3 ч.л.
- перець 1 щіпка (і)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/kurinye-kotlety-s-plavlennym-syrom-5e41b60.jpg" alt = "КУРЯЧІ КОТЛЕТИ з плавленим сиром" />
Куряче філе пропустити через м'ясорубку. Крок 2
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до м'якості. Крок 3
Кріп вимити і порубати. Часник очистити і подрібнити. Плавлені сирки натерти на крупній тертці (можна трохи заморозити – легше буде натирати). До фаршу додати обсмажену цибулю, кріп, часник, плавлені сирки, вівсяні пластівці, трохи вершків або молока (вівсяні пластівці увберуть рідина в себе), сіль і перець, за смаком. Крок 4
Фарш добре перемішати і прибрати мінімум на 30 хвилин в холодильник (а краще на пару годин). Крок 5
Вологими руками сформувати котлетки і викласти на деко, застелене пергаментом або змащений маслом. Крок 6
Зверху присипати котлети тертим сиром (за бажанням). Крок 7
Запікати близько 25 хвилин при температурі 180ºC. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!