Назва страви складається з власне & laquo; фаршу & raquo; і французького & laquo; manger & raquo; & mdash; Тобто, їсти.
Фарш-кидок x Інгредієнти
- яловичина 300 г
- сир 50 г
- цибуля 2 шт.
- бекон 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яловичину прокручуємо в фарш, додаємо твердий сир – дрібно порізаний або натертий на крупній тертці. Солимо і перчимо до смаку. Ретельно перемішуємо. Крок 2
Ріжемо товстими кільцями цибулю, беремо з нього тільки кільця трохи на конус, парами – велике зовнішнє і поменше внутрішнє. Начиняємо фаршем кільцевої проміжок між ними і загортаємо тонко нарізаним беконом. Крок 3
Краще брати сировялений і смужки максимально довше. Крок 4
Закладаємо кільця «Фаршманже» в решітку і на мангал. Обсмажуємо з кожного боку по кілька хвилин і чудовий аналог шашлику готовий. Крок 5
Спробував одне колечко без бекону – все-таки з беконом смачніше. Корисна порада
Можна брати і свинину, але мені подобається, коли можна пожувати і насолодитися смаком. Лук вибирайте не дуже злий і посочнее.
Господині на заміткуСлово & laquo; фарш & raquo; походить від латинського farcio & mdash; начиняю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!