Кільця цибулі з фаршем & QUOT; ФАРШМАНЖЕ & QUOT;

Назва страви складається з власне & laquo; фаршу & raquo; і французького & laquo; manger & raquo; & mdash; Тобто, їсти.

луків Кільця з фаршем & amp; QUOT; ФАРШМАНЖЕ & amp; QUOT;

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • яловичина 300 г
  • сир 50 г
  • цибуля 2 шт.
  • бекон 200 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Яловичину прокручуємо в фарш, додаємо твердий сир – дрібно порізаний або натертий на крупній тертці. Солимо і перчимо до смаку. Ретельно перемішуємо. Крок 2

кільця цибулі з фаршем & amp; QUOT ; ФАРШМАНЖЕ & amp; QUOT;

Ріжемо товстими кільцями цибулю, беремо з нього тільки кільця трохи на конус, парами – велике зовнішнє і поменше внутрішнє. Начиняємо фаршем кільцевої проміжок між ними і загортаємо тонко нарізаним беконом. Крок 3

кільця цибулі з фаршем & amp; QUOT; ФАРШМАНЖЕ & amp; QUOT;

Краще брати сировялений і смужки максимально довше. Крок 4

кільця цибулі з фаршем & amp; QUOT ; ФАРШМАНЖЕ & amp; QUOT;

Закладаємо кільця «Фаршманже» в решітку і на мангал. Обсмажуємо з кожного боку по кілька хвилин і чудовий аналог шашлику готовий. Крок 5

кільця цибулі з фаршем & amp; QUOT ; ФАРШМАНЖЕ & amp; QUOT;

Спробував одне колечко без бекону – все-таки з беконом смачніше. Корисна порада

Можна брати і свинину, але мені подобається, коли можна пожувати і насолодитися смаком. Лук вибирайте не дуже злий і посочнее.

Господині на замітку

Слово & laquo; фарш & raquo; походить від латинського farcio & mdash; начиняю.

0/5 (0 Reviews)