Назва страви складається з власне & laquo; фаршу & raquo; і французького & laquo; manger & raquo; & mdash; Тобто, їсти.
- яловичина 300 г
- сир 50 г
- цибуля 2 шт.
- бекон 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яловичину прокручуємо в фарш, додаємо твердий сир – дрібно порізаний або натертий на крупній тертці. Солимо і перчимо до смаку. Ретельно перемішуємо. Крок 2
Можна брати і свинину, але мені подобається, коли можна пожувати і насолодитися смаком. Лук вибирайте не дуже злий і посочнее.
Господині на заміткуСлово & laquo; фарш & raquo; походить від латинського farcio & mdash; начиняю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!