М'ясний ХЛІБ З йогуртовий соусом і гарніри із зеленого горошку

М'ясний ХЛІБ з йогуртовий соусом і гарніри із зеленого горошку

фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш зі свинини і яловичини 50/50 500 г
  • кабачок 100 г
  • цибуля 1 шт.
  • сир 100 шт.
  • суміш трав – орегано, розмарин 1 ст.л.
  • мускатний горіх 1 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль 5 г

  • грецький йогурт 400 мл
  • часник 1 шт.
  • кріп 1 пучок (а)
  • заморожений зелений горошок 500 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясний ХЛІБ З йогуртовий соусом і гарніри із зеленого горошку

М'ясо прокрутити, цибулю дрібно нарізати, кабачок і сир натерти на дрібній тертці. Крок 2

М'ясний ХЛІБ З йогуртовий соусом і гарніри із зеленого горошку

Змішати всі в мисці. Крок 3

М'ясний ХЛІБ З йогуртовий соусом і гарніри із зеленого горошку

Прямокутну форму змастити олією і викласти в неї фарш. Форму поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин, потім знизити температуру до 160 градусів і випікати ще 40-50 хвилин. Крок 4

М'ясний ХЛІБ З йогуртовий соусом і гарніри із зеленого горошку

Потім зробити соус, змішавши в блендері йогурт кріп і часточку часнику. Крок 5

М'ясний ХЛІБ З йогуртовий соусом і гарніри із зеленого горошку

Зелений горошок відварити і пробити блендером до стану пюре. Крок 6

М'ясний хЛІБ з йогуртовий соусом і гарніри із зеленого горошку

М'ясний хліб нарізати на порційні шматочки і подати разом з соусом і гороховим пюре.

0/5 (0 Reviews)