фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш зі свинини і яловичини 50/50 500 г
- кабачок 100 г
- цибуля 1 шт.
- сир 100 шт.
- суміш трав – орегано, розмарин 1 ст.л.
- мускатний горіх 1 г
- грецький йогурт 400 мл
- часник 1 шт.
- кріп 1 пучок (а)
- заморожений зелений горошок 500 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль 5 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо прокрутити, цибулю дрібно нарізати, кабачок і сир натерти на дрібній тертці. Крок 2
Змішати всі в мисці. Крок 3
Прямокутну форму змастити олією і викласти в неї фарш. Форму поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин, потім знизити температуру до 160 градусів і випікати ще 40-50 хвилин. Крок 4
Потім зробити соус, змішавши в блендері йогурт кріп і часточку часнику. Крок 5
Зелений горошок відварити і пробити блендером до стану пюре. Крок 6
М'ясний хліб нарізати на порційні шматочки і подати разом з соусом і гороховим пюре.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!