Террін З кедровими горішками

Один з варіантів популярного страви – так званої & quot; м'ясної буханки & quot ;, якоїсь варіації м'ясного рулету. Тут поєднуються кілька смаків – ніжний курячий фарш, вершковий смак кедрових горішків, чорний хліб і прянощі.

фарш-кидок x Інгредієнти

  • курячий фарш 750 г
  • бородинський хліб 225 г
  • кедрові горіхи 60 г
  • цибулина 1 шт.
  • зубчик часнику 2 шт.
  • невеликий пучок базиліка 1 шт.
  • невеликий пучок петрушки 1 шт.
  • яйце С0 1 шт.
  • оливкова олія 2 ст.л.
  • вершкове масло 10 г
  • панірувальні сухарі 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Террін З кедровими горішками

Террін будемо робити в два заходи: горіхи і цибулю додамо в кінці, а спочатку змішаємо фарш, подрібнений в крихту бородинський хліб і зелень. Крок 2

Террін З кедровими горішками

Лук з часник обсмажити на оливковій олії протягом 2-3 хвилин. Потім туди ж додамо горіхи і на середньому вогні витримаємо їх ще 2-3 хвилини. Крок 3

Террін З кедровими горішками

Вбийте в фарш яйце і додайте цибулю з горіхами. Крок 4

Террін З кедровими горішками

Террін можна випікати або на водяній бані, або просто запікати в духовці. Не забудьте змастити форму для випічки вершковим маслом і присипати її сухарями. Крок 5 Випікаємо террин в духовці, розігрітій до 180 С, протягом 40-50 хвилин – спочатку під фольгою, після 10-15 хвилин без фольги. Потім злийте утворився в процесі випікання сік і відправте террин під прес на декілька годин в холодильник, щоб він зберіг форму. Готовий террин подавайте, нарізавши на скибочки. Смачного! Корисна порада

Якщо ви хочете, щоб цибуля не відчувався в Террін, наріжте його якомога дрібніше

Господині на замітку

Замість бородинского хліба можна додати білий хліб – тоді вийти більш ніжний смак

0/5 (0 Reviews)