Інгредієнти
- свиняча рулька 1 шт.
- гірчиця дижонская 1 ст.л.
- гірчиця російська 1 ст.л.
- соус ткемалі ранній 2 ст.л.
- часник 5 зубчиків
- оливкова олія 2 ст.л.
- лавровий лист 2 шт.
- сіль за смаком
- перець чорний мелений за смаком
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинячу рульку добре помити, почистити шкірку, розрізати вздовж і акуратно вийняти кістку. Рульку рясно посолити і поперчити. Крок 2 Лавровий лист змолоти в крихту. Крок 3 Часник почистити і пропустити через прес. У мисці змішати часник, лавровий лист і оливкове масло. Крок 4 Цією сумішшю рясно змастити рульку. Крок 5 У мисці з'єднати обидва види гірчиці, додати соус ткемалі. Добре перемішати до однорідності. Крок 6 Цим маринадом добре змастити м'ясо з обох сторін. Крок 7 Потім рульку згорнути в рулет, як можна щільніше. Зв'язати харчової ниткою. Крок 8 Рулет загорнути у фольгу і відправити в холодильник, приблизно на 8 – 12 годин. Надіслати рулет (у фользі) в розігріту духовку 110 ° С. Запікати 30 хвилин. Потім включити духовку 220 ° С і запікати ще 1,5 години. Готовий рулет остудити і покласти в холодильник на кілька годин. Крок 9 Дуже смачно! Можна подати на житніх тостах. Крок 10
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!