Три головних інгредієнта плюс близько десятка додаткових & ndash; для смаку і насиченого аромату. Блюдо готується в розпеченому маслі. Ось такий азіатський стиль приготування їжі.
Інгредієнти
- 1 свиняча вирізка (близько 450 г)
- 400 г брюссельської капусти
- 100-120 г несолоного арахісу
- 3 зубчики часнику
- 1 маленький перець чилі
- 1-2 см свіжого кореня імбиру
- 1 ст. л. кукурудзяної муки
- 5 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. бальзамічного оцту
- 2 ст. л. коричневого цукру
- 1 ст. л. сухого хересу
- длінозерний варений рис для подачі
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо наріжте тонкими медальйонами. Перемішайте кукурудзяну муку і 2 ст. л. соєвого соусу з м'ясом. Крок 2
Змішайте соєвий соус з оцтом, цукром, хересом і 2 ст. л. води. Крок 3
Обсмажте арахіс в маслі, 2 хв. Перекладіть горіхи в миску для салату. У цьому ж маслі обсмажте свинину, 3-4 хв. Перекладіть на тарілку. Крок 4
Обсмажте капусту, 4-5 хв. Додайте дрібно нарізані чилі, імбир і часник. Готуйте 1 хв. Крок 5
Додайте свинину і соєву суміш. Готуйте 3-4 хв. Зніміть з вогню і перемішайте з горіхами. Посоліть і поперчіть. Подавайте з рисом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!