СВИНИНА З брюссельської капусти і арахіс

Три головних інгредієнта плюс близько десятка додаткових & ndash; для смаку і насиченого аромату. Блюдо готується в розпеченому маслі. Ось такий азіатський стиль приготування їжі.

 СВИНИНА З брюссельської капусти і арахіс

Інгредієнти

  • 1 свиняча вирізка (близько 450 г)
  • 400 г брюссельської капусти
  • 100-120 г несолоного арахісу
  • 3 зубчики часнику
  • 1 маленький перець чилі
  • 1-2 см свіжого кореня імбиру
  • 1 ст. л. кукурудзяної муки
  • 5 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. бальзамічного оцту
  • 2 ст. л. коричневого цукру
  • 1 ст. л. сухого хересу
  • длінозерний варений рис для подачі
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СВИНИНА З брюссельської капусти і арахіс

М'ясо наріжте тонкими медальйонами. Перемішайте кукурудзяну муку і 2 ст. л. соєвого соусу з м'ясом. Крок 2

СВИНИНА З брюссельської капусти і арахіс

Змішайте соєвий соус з оцтом, цукром, хересом і 2 ст. л. води. Крок 3

СВИНИНА З брюссельської капусти І арахіс

Обсмажте арахіс в маслі, 2 хв. Перекладіть горіхи в миску для салату. У цьому ж маслі обсмажте свинину, 3-4 хв. Перекладіть на тарілку. Крок 4

СВИНИНА З брюссельської капусти І арахіс

Обсмажте капусту, 4-5 хв. Додайте дрібно нарізані чилі, імбир і часник. Готуйте 1 хв. Крок 5

СВИНИНА З брюссельської капусти І арахіс

Додайте свинину і соєву суміш. Готуйте 3-4 хв. Зніміть з вогню і перемішайте з горіхами. Посоліть і поперчіть. Подавайте з рисом.

0/5 (0 Reviews)