РУЛЕТИ ПО-Швабська

РУЛЕТИ ПО-Швабська

Інгредієнти < ul>

Для тіста:

  • сіль – 0,5 ч. л.
  • свинячий жир – 2 ст. л.
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 2,5 склянки

Для фаршу:

  • свиняча грудинка – 500 г
  • вершкове масло – 1 ч. Л.
  • бутон гвоздики – 1 шт.
  • ягоди ялівцю – 3 шт.
  • чорнослив – 150 г
  • сіль, перець
  • цибулина – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Просіяти борошно і сіль у велику миску, додати жир і розтерти руками до стану крихт. По одному додати яйця і 7 ст. л. води, замісити тісто. Скачати тісто в кулю, накрити змащеній олією харчовою плівкою і залишити в теплому місці на 30 хв. Крок 2

РУЛЕТИ ПО-Швабська

М'ясо вимити, нарізати шматочками. Лук очистити і розрізати на 4 частини. Чорнослив вимити й обсушити на серветці, видалити кісточки. Розтерти в ступці ягоди ялівцю і гвоздику. Пропустити через м'ясорубку м'ясо, цибулю і чорнослив. Посолити, поперчити і посипати подрібненим ялівцем і гвоздикою. Ретельно перемішати. Влити в фарш 3-4 ст. л. води і ще раз вимісити. Фарш повинен бути м'яким і однорідним. Крок 3

розкачати тісто в овальний пласт товщиною не більше 0,5 см. Крок 4

РУЛЕТИ ПО-Швабська

Викласти на нього шар фаршу, розрівняти поверхню змоченими у воді руками. Скачати в рулет. Крок 5

РУЛЕТИ ПО-Швабська

розрізати рулет на 12 частин. Крок 6

РУЛЕТИ ПО-Швабська

розігріти духовку до 180 ° С. Змастити деко олією, розкласти шматочки рулету на відстані 2-3 см. Залити рулети до половини їх висоти злегка підсоленою водою, накрити фольгою і готувати в духовці 40 хв. Потім фольгу зняти і запікати ще 10 хв. При подачі можна прикрасити рулети зеленню.

0/5 (0 Reviews)