Інгредієнти
- соєвий соус – 2 ч. л.
- рослинне масло – 1 ст. л.
- свиняча вирізка – 4 шматочка
- смужки сирокопченого бекону – 2-3 шт.
- м'ясний бульйон – 0,5 склянки
- корінь імбиру – 1,5 – 2 см
- сіль, мелений чорний перець
- сир едам або маасдам – 40 г
- 2 мариновані огірки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'ясо викласти на дошку, накрити плівкою і злегка відбити. Зняти плівку, посипати м'ясо крупною сіллю і перцем. Крок 2 Смужки бекону розрізати навпіл і викласти по одній поверх м'яса. Потім покласти по шматочку сиру і маринованого огірочка. Кожен шматочок згорнути в рулет і сколоти їх зубочистками. Крок 3 У сковороді розігріти олію, викласти рулети швом вниз і обсмажити з усіх сторона на сильному вогні. Потім додати 2-3 шматочки імбиру, влити соєвий соус і бульйон, накрити кришкою, готувати 7-10 хвилин. Крок 4 З готових рулетів витягнути зубочистки. На гарнір до рулетів можна приготувати легкий зелений салат, картопляне пюре, кускус або поленту. Господині на замітку
Ці невеликі рулетики зі свинини виходять пряними і дуже соковитими. Секрет в додаванні імбиру і соєвого соусу, які надають м'ясу аромат і злегка східний смак.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!