РУЛЕТИ З свинини

РУЛЕТИ З свинини

Інгредієнти

  • соєвий соус – 2 ч. л.
  • рослинне масло – 1 ст. л.
  • свиняча вирізка – 4 шматочка
  • смужки сирокопченого бекону – 2-3 шт.
  • м'ясний бульйон – 0,5 склянки
  • корінь імбиру – 1,5 – 2 см
  • сіль, мелений чорний перець
  • сир едам або маасдам – ​​40 г
  • 2 мариновані огірки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 М'ясо викласти на дошку, накрити плівкою і злегка відбити. Зняти плівку, посипати м'ясо крупною сіллю і перцем. Крок 2 Смужки бекону розрізати навпіл і викласти по одній поверх м'яса. Потім покласти по шматочку сиру і маринованого огірочка. Кожен шматочок згорнути в рулет і сколоти їх зубочистками. Крок 3 У сковороді розігріти олію, викласти рулети швом вниз і обсмажити з усіх сторона на сильному вогні. Потім додати 2-3 шматочки імбиру, влити соєвий соус і бульйон, накрити кришкою, готувати 7-10 хвилин. Крок 4 З готових рулетів витягнути зубочистки. На гарнір до рулетів можна приготувати легкий зелений салат, картопляне пюре, кускус або поленту. Господині на замітку

Ці невеликі рулетики зі свинини виходять пряними і дуже соковитими. Секрет в додаванні імбиру і соєвого соусу, які надають м'ясу аромат і злегка східний смак.

0/5 (0 Reviews)