РИБНІ ТРУБОЧКИ

РИБНІ ТРУБОЧКИ

Інгредієнти

  • суміш сухих прованських трав
  • філе білої морської риби – 500 г
  • сирокопчений окіст – 500 г
  • рослинне масло – 2 ст. л.
  • сіль, перець
  • томатна паста – 3 ст. л.
  • лимонний сік – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 РИБНІ ТРУБОЧКИ

Рибне філе промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Скласти в миску, збризнути соком лимона, накрити і помістити в холодильник на 20 хв. Рибу дістати з холодильника і змастити кожен шматочок томатною пастою. Посипати сіллю, перцем і сумішшю сухих трав. Крок 2

РИБНІ ТРУБОЧКИ

Окорок нарізати тонкими смужками , на кожну смужку покласти шматочок рибного філе і згорнути трубочкою. Змастити рослинним маслом. Обсмажувати на решітці гриля протягом 15 хв. При подачі рибні трубочки можна прикрасити шматочками лимона і зеленню або подати з овочевим гарніром.

0/5 (0 Reviews)