Рулет І КОТЛЕТИ з креветками Сніданок велетень

Рулет І КОТЛЕТИ з креветками СНІДАНОК велетень

Конкурс рецептів & quot; Канадські креветки & quot; x Інгредієнти

  • креветки – 500 г
  • мигдаль – 2 ст. л.
  • молоко – 50 мл
  • свинина – 800 г
  • яйця – 7 шт.
  • печериці – 300 г
  • часник – 3 зубчики
  • помідор – 1 шт.
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • хліб білий (батон) – 1 скибочка
  • мед – 1 ч. Л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сухарі панірувальні – 100 г
  • перець – за смаком
  • олія соняшникова – 100 мл
  • салат китайський невеликий – 1 шт.
  • огірок консервований невеликий – 4 шт.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Рулет І КОТЛЕТИ з креветками Сніданок велетень

Через м'ясорубку прокрутити м'ясо, 1 цибулину і часник. У фарш додати розмочений у молоці скибочку батона, 2 сирих яйця, сіль перець. Перемішати. Горіхи дрібно порубати, обсмажити на сковороді з соняшниковою олією і медом. Перекласти окремо на тарілку. Крок 2

Рулет І КОТЛЕТИ з креветками Сніданок велетень

У сковороду додати 1 ст. л. масла і обсмажити цибулю, нарізану півкільцями до золотистого кольору, посолити. Перекласти окремо на тарілку. Крок 3

Рулет І КОТЛЕТИ з креветками Сніданок велетень

Додати 3 ст. л. соняшникової олії. Обсмажити ніжки печериць, нарізані уздовж на смужки. Смажити 1 хвилину. Додати крупно нарізані уздовж капелюшки печериць. Посолити. Готувати 2 хвилини. Крок 4

Рулет І КОТЛЕТИ з креветками Сніданок велетень

Зварити круто 3 яйця, очистити. Креветки очистити від панцира. Для приготування рулету на целофановий пакет розкласти м'ясний фарш (20х15) см завтовшки в 1 см. В центрі розмістити начинку від низу до верху шириною в 4 см (гриби, цибуля, горіхи, 2 огірки, з боків викласти нарізані на четвертинки 2 яйця, щільно укладені креветки в 2 ряди, цибулю, гриби). Згорнути в рулет з допомогу пакета. Загорнути в марлю. Обв'язати ниткою. Варити в утятніце 30 хвилин. Розгорнути рулет. Обмазати жовтком і вершковим маслом. Запекти в духовці до утворення рум'яної скоринки. Для приготування котлет начинку викласти в тій же послідовності, як в рулеті. Сформовані котлети обмазати кулінарної пензликом жовтками 2 яєць. Обваляти в панірувальних сухарях. Смажити на повільному вогні по 10 хвилин з кожного боку. Рулет і котлети нарізати на шматочки, а помідори нарізати скибочками. Всі розкласти на листі китайської капусти. Прикрасити креветками.

0/5 (0 Reviews)