Інгредієнти
- 1 кг товстого філе білої риби (тріска, пангасіус)
- 1 маленька червона цибулина
- 4-5 гілочок кінзи
- 1 ч. л. лимонного соку
- 2 ст. л. оливкового масла
- 1 ч. л. меленої солодкої паприки
- 0,5 ч. л. меленої зіри
- 0,5 ч. л. імбирного порошку
- сіль, чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Наріжте рибу прямокутними шматками 2х4 см. Очистіть і дуже дрібно порубати червона цибуля. Дрібно наріжте кінзу разом зі стеблом і корінцями, якщо вони є. Покладіть цибулю і кинзу в ступку, потовчіть в пасту. Крок 2
Влийте лимонний сік і оливкова олія, всипте спеції і ще раз потовчіть. Перекладіть пасту в зіплок-пакет із застібкою або в контейнер для маринування. Покладіть туди ж рибу, перемішайте, залиште на 1 ч. Замочите шпажки в холодній воді. Крок 3
Нанижіть шматки риби уздовж шпаг, обтрушуючи від маринаду. Смажте на добре прогоріли вугіллі або на грилі, часто повертаючи, приблизно 10 хв. Подавайте негайно із зеленню, коржами і оливками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!