РИБНІ кебаб

РИБНІ кебаб

Інгредієнти

  • 1 кг товстого філе білої риби (тріска, пангасіус)
  • 1 маленька червона цибулина
  • 4-5 гілочок кінзи
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 1 ч. л. меленої солодкої паприки
  • 0,5 ч. л. меленої зіри
  • 0,5 ч. л. імбирного порошку
  • сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Наріжте рибу прямокутними шматками 2х4 см. Очистіть і дуже дрібно порубати червона цибуля. Дрібно наріжте кінзу разом зі стеблом і корінцями, якщо вони є. Покладіть цибулю і кинзу в ступку, потовчіть в пасту. Крок 2

РИБНІ кебаб

Влийте лимонний сік і оливкова олія, всипте спеції і ще раз потовчіть. Перекладіть пасту в зіплок-пакет із застібкою або в контейнер для маринування. Покладіть туди ж рибу, перемішайте, залиште на 1 ч. Замочите шпажки в холодній воді. Крок 3

РИБНІ кебаб

Нанижіть шматки риби уздовж шпаг, обтрушуючи від маринаду. Смажте на добре прогоріли вугіллі або на грилі, часто повертаючи, приблизно 10 хв. Подавайте негайно із зеленню, коржами і оливками.

0/5 (0 Reviews)