Дітям чомусь подобаються страви на & nbsp; шпажках, особливо якщо ці шпажки різнокольорові. Хрусткі і & nbsp; трохи солодкуваті, такі кебаби НЕ & nbsp; залишать байдужими ні & nbsp; вашої дитини, ні & nbsp; його друзів & nbsp; & ndash; і справа & nbsp; тут не & nbsp; тольков & nbsp; шпажках, просто & nbsp; це дуже смачно!
Інгредієнти
- 500 г філе курячої грудки
- 1 велика картоплина
- 2 кружка ананаса, свіжого або консервованого
- 1 білок
- 1/2 склянки несмажених горіхів кешью
- 1 стакан панірувальних сухарів
- 1 ст. л. соєвого соусу
- сіль
- помідори черрі і базилік для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Картопля зваріть до готовності, злийте воду, потовчіть в пюре. Ананас подрібніть блендером – теж в пюре. Крок 2 Куряче філе наріжте невеликими брусками. Посоліть і обваляйте в борошні. Нанижіть бруски на шпажки, по одному на кожну, розташовуючи їх вздовж. Крок 3 В мисці змішайте панірувальні сухарі і горіхову крихту. Окремо злегка збийте білок. Крок 4 В іншій мисці збийте вінчиком пюре з картоплі, ананаса, соєвий соус, збитий білок до консистенції густої сметани. Крок 5 Умочіть філе курки спочатку в картопляно-ананасовий суміш, потім в горіхову з сухарями. Крок 6 Підсмажте підготовлені кебаби на грилі з двох сторін до рум'яної скоринки, приблизно 10 хв. Подавайте гарячими з черрі і базиліком. Господині на замітку До речі
Заздалегідь, мінімум за 30 хв. замочіть дерев'яні шпажки в холодній воді, щоб при смаженні вони не згоріли, а кебаби було б легше зняти. Ви також можете приготувати ці кебаби в духовці або обсмажити в маслі на звичайній сковороді або без масла – на сковороді-гриль.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!