Страва готується з яловичини і курячого філе, з яких формуються котлетки. Цей люля-кебаб виходить незвичайним через те, що загортається в тісто. Виглядає красиво і апетитно! & Nbsp;
Конкурс рецептів & quot; Святкові рецепти з куркою & quot; x Інгредієнти
- Куряче філе (рекомендуємо Петелінка) – 300 г
- Яловичина – 300 г (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Чорнослив – 70 г
- Сіль – за смаком
- Тісто листкове – 200 г
- Базилік сушений – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясні інгредієнти перекрутити в м'ясорубці (окремо). Потім перекрутити в м'ясорубці ріпчаста цибуля. З цибулі зливаємо сік. Крок 2
З'єднуємо інгредієнти, додаємо сушений базилік за смаком. Крок 3
Руками перемішуємо весь фарш, заважаємо дуже ретельно. Крок 4
На шампури нанизуємо по два чорносливу. Крок 5
Поверх чорносливу сформуйте довгасті котлетки. Крок 6
Листкове тісто розморожуємо і ріжемо смужками по 2 см. товщиною. Крок 7
Кожну смужку розкачайте в довжину. Крок 8
Замотуємо смужками тіста наш люля-кебаб. Кладемо на змащений олією лист. Крок 9
Запікаємо в духовці 40 хвилин, температура 170 градусів. Крок 10
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!