Рисова МЛИНЧИКИ З цесарки І арахісове соусі

рисовий МЛИНЧИКИ З цесарки І арахісове соусі

Інгредієнти

  • 300-400 г готового м'яса цесарки
  • 8 сухих пластів рисового паперу (млинчиків)
  • 1 довгоплідний огірок
  • 50 г паростків золотистої квасолі
  • 1 середній червоний чилі, за бажанням
  • 2 ст. л. нежарених кунжутного насіння
  • рослинне масло для змазування
  • 2 ст. л. рисового або яблучного оцту (для соусу:)

для соусу:

  • 5 ст. л. арахісової пасти без шматочків
  • 5 ст. л. темного соєвого соусу
  • 3 ст. л. теплої води
  • щіпка дрібного коричневого цукру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Щоб зробити соус, змішайте всі інгредієнти до однорідності. Якщо соус здається вам занадто густим, додайте ще теплої води. Крок 2 Очистіть огірок від шкірки, розріжте уздовж навпіл, гострої ложкою вишкребіть насіння (вони не знадобляться). Наріжте огірок тонкою довгою соломкою. Крок 3 Довгою соломкою наріжте також м'ясо цесарки. З чилі (якщо використовуєте), розрізавши навпіл, видаліть насіння і білі перегородки; м'якоть наріжте дуже тонкими півкільцями. Занадто довгі паростки квасолі розріжте навпіл. Крок 4 Кунжутні насіння насипте на суху сковороду і обсмажуйте, струшуючи, на середньому вогні 1-2 хвилини. Крок 5 Змастіть дошку рослинним маслом. У глибоку тарілку налийте недавно скипіла воду і пару хвилин дайте їй ще охолонути. Занурюйте в гарячу воду по одному млинчики і залишайте на 40-50 секунд для розм'якшення. М'який млинець викладайте на підготовлену дошку, струснувши воду. Крок 6 Відразу ж опускайте в воду наступний млинець, а на готовий швидко кладіть начинку: цесарку, огірок, паростки, чилі, кунжут. Збризкуйте соусом, нещільно звертайте в трубочку і кладіть на блюдо. Крок 7 Так само зробіть інші млинці. Що залишився соус подайте окремо – в нього потрібно вмочати млинці.

0/5 (0 Reviews)