Інгредієнти
- 300-400 г готового м'яса цесарки
- 8 сухих пластів рисового паперу (млинчиків)
- 1 довгоплідний огірок
- 50 г паростків золотистої квасолі
- 1 середній червоний чилі, за бажанням
- 2 ст. л. нежарених кунжутного насіння
- рослинне масло для змазування
- 2 ст. л. рисового або яблучного оцту (для соусу:)
для соусу:
- 5 ст. л. арахісової пасти без шматочків
- 5 ст. л. темного соєвого соусу
- 3 ст. л. теплої води
- щіпка дрібного коричневого цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Щоб зробити соус, змішайте всі інгредієнти до однорідності. Якщо соус здається вам занадто густим, додайте ще теплої води. Крок 2 Очистіть огірок від шкірки, розріжте уздовж навпіл, гострої ложкою вишкребіть насіння (вони не знадобляться). Наріжте огірок тонкою довгою соломкою. Крок 3 Довгою соломкою наріжте також м'ясо цесарки. З чилі (якщо використовуєте), розрізавши навпіл, видаліть насіння і білі перегородки; м'якоть наріжте дуже тонкими півкільцями. Занадто довгі паростки квасолі розріжте навпіл. Крок 4 Кунжутні насіння насипте на суху сковороду і обсмажуйте, струшуючи, на середньому вогні 1-2 хвилини. Крок 5 Змастіть дошку рослинним маслом. У глибоку тарілку налийте недавно скипіла воду і пару хвилин дайте їй ще охолонути. Занурюйте в гарячу воду по одному млинчики і залишайте на 40-50 секунд для розм'якшення. М'який млинець викладайте на підготовлену дошку, струснувши воду. Крок 6 Відразу ж опускайте в воду наступний млинець, а на готовий швидко кладіть начинку: цесарку, огірок, паростки, чилі, кунжут. Збризкуйте соусом, нещільно звертайте в трубочку і кладіть на блюдо. Крок 7 Так само зробіть інші млинці. Що залишився соус подайте окремо – в нього потрібно вмочати млинці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!