Террін з цесарки З ЧЕРВОНИМ ПРАЦЮЄМО

Террін з цесарки З ЧЕРВОНИМ ПРАЦЮЄМО

Інгредієнти

  • 1 цесарка
  • 400 г свинячої шийки з жирком
  • 12-14 довгих скибочок бекону
  • 2 великих червоних солодких перцю
  • 120 г здобного білого хліба
  • 100 мл молока
  • 2 білки
  • 100 мл сухого білого вина
  • 1 ст. л. коньяку
  • 2 гілочки чебрецю
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • сіль, мелений чорний перець
  • тости з білого хліба для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Перці розрізати вздовж на четвертинки, очистіть. По- ложите шкіркою вгору в духовку, розігріту до 200 ° С, включіть режим «гриль». Коли шкірка покриється чорними підпалинами, перекладіть перці в пакет на 10 хвилин. Видаліть шкірку, м'якоть дрібно наріжте. Крок 2 Подрібніть хліб в кухонному комбайні або блендері, викорис чаплі пульсовий режим, в крихту. Залийте крихти молоком. Крок 3 У цесарки відокремте м'ясо від кісток. Грудку наріжте дрібними кубиками, все інше м'ясо і шкіру з жиром подрібніть в м'ясо- рубці разом зі свининою. Крок 4 Змішайте всі м'ясо з хлібними крихтами і листочками тімья- на, посоліть і поперчіть. Злегка збийте білки з білим вином і коньяком, додайте у фарш. Ретельно перемішайте, затягніть плівкою і поставте в холодильник на 1 годину. Крок 5 Змастіть маслом прямокутну форму для кексу. Покладіть по перек форми злегка внахлест скибочки бекону так, щоб краї звисали. На них викладіть половину фаршу, потім шар солодкого перцю, потім залишився фарш. Прикрийте беконом. Крок 6 Запікайте терен в розігрітій до 170 ° С духовці 1 годину. Про- ткніте його в декількох місцях; якщо випливає прозорий сік – виймайте; якщо рожевий, готуйте ще 15 хвилин. Крок 7 Повністю остудіть террин, затягніть плівкою, поставте в холодильник на 12 годин. Подавайте террин холодним на горя чих тостах.

0/5 (0 Reviews)