Цесарки ПО-тосканського з розмарином

цесарки ПО-тосканського з розмарином

Інгредієнти

  • 12-14 філе стегенець цесарки
  • 6 зубчиків часнику
  • 3 невеликі цибулини шалот
  • 4 гілочки розмарину
  • 400 мл яловичого бульйону
  • 200 мл сухого білого вина
  • 3 ст . л. білого винного оцту
  • 80 г вершкового масла оливкова олія «екстра вірджин»
  • 2,5 ст. л. борошна сіль, мелений чорний перець паста або рис для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Роздавите і очистіть часник. Шалот очистіть і наріжте тонкими половинками кілець. У розмарину видаліть стебла (вони не знадобляться), дрібно порубати листочки. Крок 2 Обсушіть стегенця цесарки паперовими рушниками, посоліть і поперчіть. У великій сковороді з товстим дном розігрійте 2-3 ст. л. оливкового масла. Покладіть часник і половину стегенець. Обсмажте на середньому вогні до рум'яної скоринки з обох сторін. Вийміть стегенця і часник і покладіть в глибоку форму для запікання з кришкою. Крок 3 В сковороду при необхідності підлити ще трохи оливкового масла, покладіть залишився часник і цесарку, точно так же обсмажте і перекладіть у форму. Крок 4 Влийте в сковороду оцет і випарьте майже повністю. Додайте вершкове масло, шалот і розмарин, обсмажуйте на середньому вогні, помішуючи, 2 хвилини. Всипте борошно, обсмажуйте, помішуючи, ще 1 хвилину. Крок 5 Влийте вино, перемішайте, щоб не було грудочок, готуйте на максимальному вогні 1 хвилину. Влийте бульйон, знову ретельно перемішайте, доведіть до кипіння, посоліть і поперчіть. Крок 6 Залийте цесарку рідиною з сковороди, накрийте форму кришкою і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 1 годину. Господині на замітку

Таку цесарку найкраще подавати або просто з зеленим салатом, або з хорошою італійської пастою середнього розміру: фузіллі або пенне.

0/5 (0 Reviews)