Інгредієнти
- квасоля консервована в с/соку – 400 г
- помідор – 1 шт,
- кукурудза консервована – 1 маленька банка
- шинка (або варена ковбаса) – 150 г
- зелень
- хліб білий – 2 скибочки
- часник – 2 зубчики
- майонез
- сіль і перець чорний мелений
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
З квасолі злити рідину. Можна використовувати відварну квасоля. Шинку або ковбасу порізати соломкою. Помідор порізати кубиком. Зелень подрібнити. Все змішати в мисці, додати рубаний часник. З кукурудзи злити рідину, додати до інгредієнтів. Посолити, поперчити, заправити майонезом, перемішати. Хліб порізати кубиками, підсушити на сковороді з маслом або без, за бажанням. Салат викласти в салатник, зверху сухарики. Перед подачею перемішати. Смачний, яскравий салатик готовий.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!