САЛАТ з буряком, ГОРОШКОМ І шинкою

САЛАТ з буряком, ГОРОШКОМ І шинкою

Інгредієнти

  • 200 г шинки
  • 200 г замороженого зеленого горошку
  • 2 середні варені або печені буряка
  • половина качана салату айсберг
  • 6 перепелиних яєць
  • 4-5 стебел зеленої цибулі
  • 4 ст. л. майонезу
  • 1 ст. л. хрону
  • 1 ст. л. оливкового масла

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Покладіть горошок в киплячу підсолену воду і варіть до готовності, 5 хв. Відкиньте на друшляк і остудіть. Перепелині яйця зваріть, розтріскаються і обполосніть холодною водою. Очистіть і розріжте навпіл. Крок 2 Буряк очистіть і наріжте середніми кубиками. Шинку наріжте дуже тонкими скибочками, а потім смужками шириною 7-8 мм. Крок 3 Наріжте салат невеликими шматочками, цибулю – тонкими кільцями. Змішайте в мисці салат, цибуля, горошок і буряк. Для заправки змішайте майонез, оливкова олія і хрін, посоліть і поперчіть. Заправте салат, перемішайте. Зверху розкладіть шинку і половинки перепелиних яєць.

Якщо ви подаєте салат не відразу після приготування, не заправляйте інструмент його до подачі. Господині на замітку

Поєднання хрустких салатного листя з буряком, шинкою і зеленим горошком не зовсім звичайне, але, на наш погляд, дуже вдале. Перепелині яйця додають салату поживності. Прекрасний варіант для обіду!

0/5 (0 Reviews)