Інгредієнти
- 200 г шинки
- 200 г замороженого зеленого горошку
- 2 середні варені або печені буряка
- половина качана салату айсберг
- 6 перепелиних яєць
- 4-5 стебел зеленої цибулі
- 4 ст. л. майонезу
- 1 ст. л. хрону
- 1 ст. л. оливкового масла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Покладіть горошок в киплячу підсолену воду і варіть до готовності, 5 хв. Відкиньте на друшляк і остудіть. Перепелині яйця зваріть, розтріскаються і обполосніть холодною водою. Очистіть і розріжте навпіл. Крок 2 Буряк очистіть і наріжте середніми кубиками. Шинку наріжте дуже тонкими скибочками, а потім смужками шириною 7-8 мм. Крок 3 Наріжте салат невеликими шматочками, цибулю – тонкими кільцями. Змішайте в мисці салат, цибуля, горошок і буряк. Для заправки змішайте майонез, оливкова олія і хрін, посоліть і поперчіть. Заправте салат, перемішайте. Зверху розкладіть шинку і половинки перепелиних яєць.
Якщо ви подаєте салат не відразу після приготування, не заправляйте інструмент його до подачі. Господині на замітку
Поєднання хрустких салатного листя з буряком, шинкою і зеленим горошком не зовсім звичайне, але, на наш погляд, дуже вдале. Перепелині яйця додають салату поживності. Прекрасний варіант для обіду!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!