Салат з ФЕЙХОА З в'ялена шинка

В цьому салаті & ndash; чудова гра контрастів. Свіжість листя, солонувата пікантність шинки, солодкість фейхоа. Плюс & ndash; фактурність гранатних зерен і кедрових горішків, які надають всій композиції південний колорит.

Інгредієнти

  • 100 г мікс-салату
  • кілька гілочок м'яти
  • 6 плодів фейхоа
  • 1 огірок
  • 50 г тонко нарізаної сиров'яленому шинки
  • жменю кедрових горіхів
  • 2 ст. л. зерен граната

Для заправки:

  • 4 ст. л. оливкового масла
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 2 ст. л. меду
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У фейхоа зріжте плодоніжки і шкірку і наріжте ягоди часточками. Огірки наріжте кільцями. У м'яти обірвемо листочки і крупно нарвіть їх. Крок 2 Всі інгредієнти для заправки змішайте в невеликій баночці, закрийте її і потрясіть. Крок 3 Викладіть на блюдо салатні листя, листя м'яти, фейхоа і омтікі шинки. Перемішайте. Крок 4 Заправте салат, додайте кедрові горіхи і знову перемішайте. Прикрасьте зернами граната і подавайте.

0/5 (0 Reviews)