В цьому салаті & ndash; чудова гра контрастів. Свіжість листя, солонувата пікантність шинки, солодкість фейхоа. Плюс & ndash; фактурність гранатних зерен і кедрових горішків, які надають всій композиції південний колорит.
Інгредієнти
- 100 г мікс-салату
- кілька гілочок м'яти
- 6 плодів фейхоа
- 1 огірок
- 50 г тонко нарізаної сиров'яленому шинки
- жменю кедрових горіхів
- 2 ст. л. зерен граната
Для заправки:
- 4 ст. л. оливкового масла
- 1 ст. л. лимонного соку
- 2 ст. л. меду
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У фейхоа зріжте плодоніжки і шкірку і наріжте ягоди часточками. Огірки наріжте кільцями. У м'яти обірвемо листочки і крупно нарвіть їх. Крок 2 Всі інгредієнти для заправки змішайте в невеликій баночці, закрийте її і потрясіть. Крок 3 Викладіть на блюдо салатні листя, листя м'яти, фейхоа і омтікі шинки. Перемішайте. Крок 4 Заправте салат, додайте кедрові горіхи і знову перемішайте. Прикрасьте зернами граната і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!