Кесаділья з шинкою І СИРОМ

Кесаділья з шинкою і сиром – смачна, ситна і дуже швидка в приготуванні гаряча закуска за мотивами мексиканської кухні. Відмінно підійде для сніданку або для дружньої вечірки, виручить в разі приходу несподіваних гостей. Сподобається і дітям, і дорослим.

Кесаділья з шинкою І СИРОМ

Інгредієнти

  • тортилья 4 шт.
  • шинка 250 г
  • сир 150 г
  • зубчик часнику 1 шт.
  • зелень 0,25 пучок (а)
  • перець чорний за смаком
  • масло рослинне для смаження

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Починаємо з приготування начинки: шинку потерти на середній терці. Крок 2

Кесаділья з шинкою І СИРОМ

сир і часник також потерти на середній терці. Петрушку дрібно порізати. Крок 3

Кесаділья з шинкою І СИРОМ

Поперчить за смаком, перемішати. Крок 4

Кесаділья з шинкою І СИРОМ

на тортилью, на одну половину викласти пару ложок начинки. Крок 5

Кесаділья з шинкою І СИРОМ

Накрити і притиснути, вийде за формою типу чебурека. Крок 6

Кесаділья з шинкою І СИРОМ

Розігріти сковороду. Додати трохи рослинного масла. Викласти кесадільі. Крок 7

Кесаділья з шинкою І СИРОМ

Смажити з двох сторін. Смажаться на середньому вогні, досить швидко. Тут важливо, щоб розплавився сир в начинці. Крок 8

Кесаділья з шинкою І СИРОМ

Кожну кесаділью порізати на 3-4 частини. Відразу подати. Смачного!

0/5 (0 Reviews)