Кесаділья з шинкою і сиром – смачна, ситна і дуже швидка в приготуванні гаряча закуска за мотивами мексиканської кухні. Відмінно підійде для сніданку або для дружньої вечірки, виручить в разі приходу несподіваних гостей. Сподобається і дітям, і дорослим.
Інгредієнти
- тортилья 4 шт.
- шинка 250 г
- сир 150 г
- зубчик часнику 1 шт.
- зелень 0,25 пучок (а)
- перець чорний за смаком
- масло рослинне для смаження
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Починаємо з приготування начинки: шинку потерти на середній терці. Крок 2
сир і часник також потерти на середній терці. Петрушку дрібно порізати. Крок 3
Поперчить за смаком, перемішати. Крок 4
на тортилью, на одну половину викласти пару ложок начинки. Крок 5
Накрити і притиснути, вийде за формою типу чебурека. Крок 6
Розігріти сковороду. Додати трохи рослинного масла. Викласти кесадільі. Крок 7
Смажити з двох сторін. Смажаться на середньому вогні, досить швидко. Тут важливо, щоб розплавився сир в начинці. Крок 8
Кожну кесаділью порізати на 3-4 частини. Відразу подати. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!