Салат з ШИНКИ З яйцями-пашот І крутоні

Салат з ШИНКИ З яйцями-пашот І крутоні

Інгредієнти

  • шинка одним шматком – 400 г
  • масло оливкове – 5 ст.л.
  • салату-латук або айсберг – качан
  • білий хліб без кірки – 4 скибочки
  • сіль – по вкусц
  • оцет винний білий – 2 ст.л.
  • яйце – 2 шт.
  • гірчиця – 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Салат з ШИНКИ З яйцями-пашот І крутоні

Приготувати заправку. Віночком збити гірчицю, 1 ст. л. оцту, дрібку солі, 3 ст. л. оливкового масла і 1 ст. л. кип'яченої води. Крок 2

САЛАТ З ШИНКИ З яйцями-пашот І крутоні

Приготувати крутон. Нарізати хліб невеликими кубиками. Крок 3

САЛАТ З ШИНКИ З яйцями-пашот І крутоні

На сковороді обсмажити хлібні кубики в маслі, що залишилося до утворення рум'яної скоринки. Крок 4

САЛАТ З ШИНКИ З яйцями-пашот І крутоні

Приготувати яйця-пашот. Закип'ятити воду з оцтом. Акуратно розбити яйця і влити їх по одному в воду, готувати 3 хв. Вийняти яйця шумівкою і обсушити на кухонному рушнику. Крок 5

САЛАТ З ШИНКИ З яйцями-пашот і крутоні

Салат розібрати на листя, вимити й обсушити. Перемішати з 2 ст. л. заправки. Розкласти по 2 тарілках. Крок 6

САЛАТ з ШИНКИ з яйцями-пашот І крутоні

Шинку нарізати кубиками зі стороною 1,5 см. Додати до салату разом з крутонами. Зверху в кожну тарілку покласти по 1 яйцю. Полити заправкою.

0/5 (0 Reviews)