Інгредієнти
- шинка одним шматком – 400 г
- масло оливкове – 5 ст.л.
- салату-латук або айсберг – качан
- білий хліб без кірки – 4 скибочки
- сіль – по вкусц
- оцет винний білий – 2 ст.л.
- яйце – 2 шт.
- гірчиця – 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати заправку. Віночком збити гірчицю, 1 ст. л. оцту, дрібку солі, 3 ст. л. оливкового масла і 1 ст. л. кип'яченої води. Крок 2
Приготувати крутон. Нарізати хліб невеликими кубиками. Крок 3
На сковороді обсмажити хлібні кубики в маслі, що залишилося до утворення рум'яної скоринки. Крок 4
Приготувати яйця-пашот. Закип'ятити воду з оцтом. Акуратно розбити яйця і влити їх по одному в воду, готувати 3 хв. Вийняти яйця шумівкою і обсушити на кухонному рушнику. Крок 5
Салат розібрати на листя, вимити й обсушити. Перемішати з 2 ст. л. заправки. Розкласти по 2 тарілках. Крок 6
Шинку нарізати кубиками зі стороною 1,5 см. Додати до салату разом з крутонами. Зверху в кожну тарілку покласти по 1 яйцю. Полити заправкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!