СЕНДВІЧ З брокколі І шинкою

& laquo; Красиво & raquo ;, & ndash; скажуть любителі вишуканих колірних поєднань. & Laquo; Корисно & raquo ;, & ndash; скажуть любителі овочів і зернового хліба. & Laquo; Та ще з шинкою! & Raquo; & Ndash; вигукнуть ті, хто не звик харчуватися & laquo; однієї травою & raquo ;. Так, ідеал все-таки існує.

сЕНДВІЧ з брокколі І шинкою

Інгредієнти

  • 4 квадратних скибочки хліба з борошна грубого помелу
  • 200 г брокколі
  • 2 цибулини
  • 4 гілочки петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • 50 г нежирної шинки
  • 1/2 ст. л. каперсів
  • 50 г нежирного сиру
  • 2 ст. л. натурального йогурту
  • сіль і мелений чорний перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Брокколі розділіть на суцвіття і відваріть 5-7 хв. в підсоленій киплячій воді, потім відкиньте на друшляк. Дайте стекти воді, після чого викладіть на паперовий кухонний рушник. Потім охолодіть і дрібно наріжте. Крок 2 Цибулини і часник очистіть і подрібніть. Петрушку і каперси також дрібно порубати. Крок 3 Шинку наріжте дрібними кубиками. Підготовлені овочі, петрушку і шинку ретельно розмішайте з сиром і йогуртом, посоліть і поперчіть. Крок 4 На скибочку хліба (при бажанні хліб можна злегка підсмажити в тостері або духовці) викладіть товстим шаром отриманий крем, накрийте другим скибочкою хліба, злегка притисніть, розріжте по діагоналі і подавайте. Корисна порада

Постарайтеся для цього рецепта знайти свіжу брокколі & ndash; у замороженої є специфічний присмак, який легко замаскувати в тушкованих блюдах і супах, а в сендвічі це не вийде.

0/5 (0 Reviews)