Рецепт цієї страви нам розповів & nbsp; Джузеппе Д & # 39; Анджело, шеф-кухар & nbsp; кулінарної студії & nbsp; Culinaryon і бренду De Cecco .
Інгредієнти
- Вирізка яловича – 1200 г
- Бекон або в'ялена шинка (прошутто, хамон) – 300 г
- Шавлія – 10 листочків
- Оливкова олія – 0,5 л
- Борошно хлібопекарська – для обвалювання
- Борошно семола – для обвалювання
- Яйце – 8 шт. (Для обвалювання)
- Чорний перець, сіль – за смаком
- Біле вино – 3 4 ст. л.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Яловичину поріжте на стейки. Відбийте кожен до товщини в 3 мм. Крок 2 Листя свіжого шавлії обдайте окропом для м'якості. Крок 3
Викладіть «бутерброди» з відбивною, бекону/хамона і шавлії (листочок шавлії можна покласти як зверху, так і посередині). На шавлія капніть оливкова олія. Крок 4
Загорніть щільні рулетики і скріпіть їх шпажками . Умочіть отримані рулетики в яйце, хлібопекарське борошно, а потім в борошно семола для подальшого утворення золотистої скоринки. Обсмажте рулетики в попередньо розігрітій сковороді з оливковою олією. Коли рулетики будуть майже готові, обдайте їх білим вином, додайте спеції і продовжуйте смажити до повної готовності. Крок 5 Викладіть рулетики на тарілку і прикрасьте зеленню – шавлією або будь-який інший за смаком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!