сальтімбокка

Рецепт цієї страви нам розповів & nbsp; Джузеппе Д & # 39; Анджело, шеф-кухар & nbsp; кулінарної студії & nbsp; Culinaryon і бренду De Cecco .

сальтімбокка

Інгредієнти

  • Вирізка яловича – 1200 г
  • Бекон або в'ялена шинка (прошутто, хамон) – 300 г
  • Шавлія – ​​10 листочків
  • Оливкова олія – ​​0,5 л
  • Борошно хлібопекарська – для обвалювання
  • Борошно семола – для обвалювання
  • Яйце – 8 шт. (Для обвалювання)
  • Чорний перець, сіль – за смаком
  • Біле вино – 3 4 ст. л.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Яловичину поріжте на стейки. Відбийте кожен до товщини в 3 мм. Крок 2 Листя свіжого шавлії обдайте окропом для м'якості. Крок 3

сальтімбокка

Викладіть «бутерброди» з відбивною, бекону/хамона і шавлії (листочок шавлії можна покласти як зверху, так і посередині). На шавлія капніть оливкова олія. Крок 4

сальтімбокка

Загорніть щільні рулетики і скріпіть їх шпажками . Умочіть отримані рулетики в яйце, хлібопекарське борошно, а потім в борошно семола для подальшого утворення золотистої скоринки. Обсмажте рулетики в попередньо розігрітій сковороді з оливковою олією. Коли рулетики будуть майже готові, обдайте їх білим вином, додайте спеції і продовжуйте смажити до повної готовності. Крок 5 Викладіть рулетики на тарілку і прикрасьте зеленню – шавлією або будь-який інший за смаком.

0/5 (0 Reviews)