Інгредієнти
- 1 великий червоний запечений перець
- Філе 2 анчоусів
- 1 цибулина шалот
- 10 маслин
- трохи оливкового масла
- дижонская гірчиця
- 2 шматочки шинки
- 4 скибочки хліба
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте 1 великий червоний запечений перець невеликими шматочках і. Філе 2 анчоусів дрібно порубати, 1 цибулину шалот і 10 маслин тонко наріжте. Крок 2 У сковороді розігрійте трохи оливкового масла і обсмажте в ньому анчоуси, цибуля і маслини, 3 хв., Додайте печений перець, поперчіть. Крок 3 Змастіть 2 шматки сільського хліба з одного боку діжонськой гірчицею, викладіть на нього по тонкому скибочці шинки, зверху рівномірно розподіліть підготовлені овочі і накрийте іншими шматками хліба. Подавайте відразу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!