ГАРЯЧИЙ ЯЄЧНИЙ САНДВІЧ

На що він схожий? На витягнутий пиріг. Або на довгу індіанську пирогу. Ви сумніваєтеся, що він взагалі поміститься в роті? Ми перевірили & ndash; відмінно поміщається. Навіть два …

ГАРЯЧИЙ ЯЄЧНИЙ САНДВІЧ

Інгредієнти

  • 1 французький багет
  • 5 ст. л. вершкового масла
  • 2 ст. л. майонезу
  • 200 г тонко нарізаної шинки або індички (або готового філе)
  • 1 маленька червона цибулина
  • 1 великий помідор
  • 2 ст. л. солодкої гірчиці
  • 8 яєць
  • 100 г сиру чеддер

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Багет розрізати уздовж навпіл, вийміть м'якуш так, щоб залишилися стінки завтовшки близько 1,5 см (м'якуш для сендвіча не знадобиться). Верхню половину багета змастіть 3 ст. л. вершкового масла, нижню – майонезом. Крок 2 Викладіть нижню половину скибочками шинки або індички, зверху покладіть нарізану тонкими кільцями цибулю і помідор, потім змастіть гірчицею. Крок 3 У сотейнику розтопіть 1 ст. л. масла, влийте збиті яйця і смажте на середньому вогні, постійно помішуючи, поки яйця не схопляться. Зніміть з вогню, дайте трохи охолонути. Крок 4 Перекладіть яйця в верхню частину багета, закрийте тонко нарізаним чеддер. З'єднайте обидві половини багета. Шматок фольги змастіть маслом, що залишилося, дуже щільно оберніть нею багет і запікайте в розігрітій до 200 ° С духовці 15-20 хв. Наріжте поперек на порційні шматки. Подавайте теплим. Корисна порада

Цей сендвіч цілком можна зробити вегетаріанським, навіть веганським. Замініть майонез песто з базиліка, вершкове масло & ndash; оливковою; а замість сиру і шинки візьміть твердий соєвий сир тофу і сушіння на сонці помідори.

0/5 (0 Reviews)