Для тих, хто любить французькі грінки, але вважає їх занадто легким сніданком, ми пропонуємо кілька & laquo; важкий & raquo; варіант. Ми додали начинку і завернули сендвіч в м'яку теплу & laquo; шубку & raquo;.
Інгредієнти
- 12 шматків житнього хліба або хліба для тостів
- 3 ст . л. неострой гірчиці
- 6 скибочок вареної шинки
- 6 скибочок відвареного курячого філе або філе індички
- 6 скибочок сиру
- 2 яйця
- 1/2 склянки молока
- 2 ст. л. оливкового масла
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Кожен шматок хліба змастіть гірчицею. На шість шматків хліба викладете послідовно по скибочці шинки, на неї – сир, потім шматочок філе; накрийте другим шматком хліба. Крок 2 В широкій мисці злегка збийте яйця з молоком, посоліть і поперчіть. У сковороді розігрійте масло. Крок 3 Сендвічі обережно занурюйте в яєчно-молочну суміш, потім обсмажують до золотистого кольору з двох сторін. Подавайте негайно. Корисна порада
Щоб цей сендвіч під час обсмажування не розвалюється, можете сколоти його зубочистками & ndash; тільки не забудьте вийняти їх перед подачею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!