ШАМПІНЬЙОНИ, фаршировані СВИНИНОЮ

ШАМПІНЬЙОНИ, фаршировані СВИНИНОЮ

Інгредієнти < ul>

  • свинячий фарш – 300 г
  • сік лайма
  • великі печериці – 12 шт.
  • масло рослинне – 4 ст. л.
  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • часник – 2 зубчики
  • гострий перчик – 1 шт.
  • соус соєвий – 2 ст. л.
  • рукола і салат радіккіо – по 50 г
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    Лук і часник очистити, подрібнити, додати до фаршу. Приправити сіллю і перцем, перемішати. Крок 2

    ШАМПІНЬЙОНИ, фаршировані СВИНИНОЮ

    печериці вимити, видалити ніжки. Капелюшки наповнити приготованим фаршем, щільно притиснути руками. Обсмажити гриби в 2 ст. л. розігрітого масла, по 4 хв. з кожного боку. Влити соєвий соус, накрити і готувати 2 хв. Крок 3

    ШАМПІНЬЙОНИ, фаршировані СВИНИНОЮ

    зелень вимити і крупно нарвати, перчик нарізати кільцями. Приправити сіллю, маслом і соком лайма. Перемішати і подати до печериць.

    0/5 (0 Reviews)