Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук і часник очистити, подрібнити, додати до фаршу. Приправити сіллю і перцем, перемішати. Крок 2
печериці вимити, видалити ніжки. Капелюшки наповнити приготованим фаршем, щільно притиснути руками. Обсмажити гриби в 2 ст. л. розігрітого масла, по 4 хв. з кожного боку. Влити соєвий соус, накрити і готувати 2 хв. Крок 3
зелень вимити і крупно нарвати, перчик нарізати кільцями. Приправити сіллю, маслом і соком лайма. Перемішати і подати до печериць.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!